Ubytování ve městě Beli Manastir

Město Beli Manastir se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Beli Manastir nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beli Manastir

Holiday house Tina
Holiday house Tina

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Holiday house Tina se nachází v Beli Manastir, 28 km od přírodního parku Kopački Rit a 31 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám.

Studio apartman KOTRO
Studio apartman KOTRO

9,4 / 10 (39 hodnocení)

Studio apartman KOTRO se nachází v Beli Manastir a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Racing
Apartment Racing

9,3 / 10 (47 hodnocení)

Apartment Racing se nachází asi 29 km od přírodního parku Kopački Rit a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Hotel Patria
Hotel Patria

9,2 / 10 (73 hodnocení)

Hotel Patria je situován pouhé 2 km od centra města Beli Manastir a nabízí wellness centrum, posilovnu a sluneční terasu. V restauraci Zrinski a v konferenčních prostorách Crystal Ballroom Patria se podávají chorvatské a mezinárodní speciality a vybraná kvalitní vína.

Apartman Katarina
Apartman Katarina

7,8 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Katarina se nachází v Beli Manastir, 28 km od přírodního parku Kopački Rit, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a sdílenou kuchyní. 31 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.