Ubytování ve městě Brištane

Město Brištane se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Brištane nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brištane

Anica&Jaglica
Anica&Jaglica

10 / 10 (6 hodnocení)

Anica&Jaglica se nachází v Brištane, 34 km od pevnosti Barone a 35 km od radnice v Šibeniku. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku.

Peaceful house in nature nearby National Park Krka
Peaceful house in nature nearby National Park Krka

9,8 / 10 (25 hodnocení)

Klidný dům v přírodě nedaleko Národního parku Krka se nachází v Brištane a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Kuna
House Kuna

9,8 / 10 (12 hodnocení)

House Kuna se nachází v Brištane a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Brist- with pool
Holiday home Brist- with pool

Holiday home Brist- with pool se nachází v Brištane v Šibenicko-kninské župě a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Pletikosa
Villa Pletikosa

Villa Pletikosa se nachází v Brištane a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Four-Bedroom Holiday Home in Miljevci
Four-Bedroom Holiday Home in Miljevci

Four-Bedroom Holiday Home in Miljevci se nachází v Brištaně a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.