Ubytování ve městě Brkač

Město Brkač se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Brkač nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brkač

Villa Montecolori
Villa Montecolori

10 / 10 (5 hodnocení)

Villa Montecolori se nachází v obci Brkač, pouhých 25 km od aquaparku Istralandia, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Fiore Spinovci
Villa Fiore Spinovci

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Fiore Spinovci se nachází v obci Brkač na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Ravan
Holiday Home Ravan

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Ravan se nachází v Brkači a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 26 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Bataja
Apartment Bataja

9,6 / 10 (63 hodnocení)

Apartmán Bataja se nachází v Brkači, 2 km od Motovunu, a nabízí klimatizované ubytování s možností vlastního stravování a s bezplatným Wi-Fi připojením. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Holiday home in Motovun/Istrien 9999
Holiday home in Motovun/Istrien 9999

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home in Motovun/Istrien 9999 se nachází v Brkači, 25 km od aquaparku Istralandia, 21 km od hradu Pazin a 29 km od hlavního náměstí v Poreči.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Filipa
Villa Filipa

8,8 / 10 (13 hodnocení)

Villa Filipa se nachází v Brkači a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a terasou. 25 km od aquaparku Istralandia. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi.

Parenzana XCII
Parenzana XCII

Parenzana XCII se nachází asi 20 km od hradu Pazin a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.