Ubytování ve městě Brsečine

Město Brsečine se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Brsečine nabízíme 18 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brsečine

Mariva Exclusive
Mariva Exclusive

10 / 10 (4 hodnocení)

Mariva Exclusive se nachází v obci Brsečine a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tato 4hvězdičková vila se nachází 2,3 km od pláže Sjekirica a nabízí neplacené soukromé parkoviště.

House Maro
House Maro

10 / 10 (4 hodnocení)

House Maro se nachází asi 2,8 km od pláže Sjekirica a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén a balkon. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Zdravko - sea view & peaceful nature
Holiday home Zdravko - sea view & peaceful nature

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Zdravko - sea view se nachází v obci Brsečine v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Sjekirica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

NINON Dubrovnik - Adults Only
NINON Dubrovnik - Adults Only

9,9 / 10 (37 hodnocení)

Čtyřhvězdičkové ubytování Ninon Design B&B se nachází v Brsečine a nabízí sezónní venkovní bazén, přepážku s turistickými informacemi, terasu a zahradu.

Villa Schola
Villa Schola

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Schola se nachází v obci Brsečine, jen 2,4 km od pláže Sjekirica. Nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Luxury Panorama Villa Dia
Luxury Panorama Villa Dia

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Luxury Panorama Villa Dia se nachází v obci Brsečine, 1,3 km od pláže Sjekirica, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Kanada
Villa Kanada

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Villa Kanada se nachází v obci Brsečine, pouhých 22 km od Orlandova sloupu, a nabízí zahradu, gril a úschovnu zavazadel. 2,4 km od pláže Sjekirica. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Maestral
Villa Maestral

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Villa Maestral se nachází v obci Brsečine, 2,3 km od pláže Sjekirica a 22 km od Orlandova sloupu. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Lilla
House Lilla

9,3 / 10 (3 hodnocení)

House Lilla se nachází v obci Brsečine v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon. 2,9 km od pláže Sjekirica. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Brsecine, Dubrovnik - 9098
Apartments with a parking space Brsecine, Dubrovnik - 9098

9 / 10 (18 hodnocení)

Apartments with a parking space Brsecine, Dubrovnik - 9098 se nachází v obci Brsečine v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Sjekirica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Senj Cr
Apartment Senj Cr

9 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se 22 km od Orlandova sloupu, Apartmán Senj Cr se nachází v obci Brsečine, 22 km od Onofriovy fontány a brány Pile. Stojí 2,2 km od pláže Sjekirica a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Three-Bedroom Holiday Home in Brsecine
Three-Bedroom Holiday Home in Brsecine

Three-Bedroom Holiday Home in Brsecine se nachází v obci Brsečine a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

cascading villa nebbo dubrovnik
cascading villa nebbo dubrovnik

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Cascading villa nebbo dubrovnik se nachází v obci Brsečine, 1,2 km od pláže Sjekirica, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful home in Brsecine with Outdoor swimming pool, 4 Bedrooms and WiFi
Beautiful home in Brsecine with Outdoor swimming pool, 4 Bedrooms and WiFi

Apartmán Úžasný dům v Brsecine s venkovním bazénem a 4 ložnicemi se nachází v obci Brsečine, 2,5 km od pláže Sjekirica a 22 km od Orlandova sloupu, a nabízí výhled na moře.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Marko
Apartment Marko

7 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Marko se nachází v obci Brsečine, 22 km od Orlandova sloupu a Onofriovy fontány, a nabízí gril a úschovnu zavazadel. 2,1 km od pláže Sjekirica. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Lina
Villa Lina

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Lina se nachází v obci Brsečine, 22 km od Orlandova sloupu, Onofriovy fontány a brány Pile, a nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,7 km od pláže Sjekirica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Antea Brsecine
Villa Antea Brsecine

Villa Antea Brsecine se nachází v obci Brsečine, 2,5 km od pláže Sjekirica a 22 km od Orlandova sloupu, a nabízí klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Lina
Apartments Lina

Apartmány Lina se nacházejí v obci Brsečine, 1,7 km od pláže Sjekirica, a nabízejí výhled na moře, zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.