Ubytování ve městě Čavle

Město Čavle se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Čavle nabízíme 18 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Čavle

Nice apartment in Cavle with 2 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Cavle with 2 Bedrooms and WiFi

10 / 10 (2 hodnocení)

Pěkný byt v Cavle se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v Čavle.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Mr.M
Mr.M

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Mr.M se nachází v Čavle a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Na místě je soukromé parkoviště.

Sobe Randelj
Sobe Randelj

9,8 / 10 (16 hodnocení)

Sobe Randelj se nachází v Čavle a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

STUDIO APARTMAN MARIA
STUDIO APARTMAN MARIA

9,6 / 10 (20 hodnocení)

STUDIO APARTMAN MARIA se nachází v Čavle a nabízí zahradu. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday House with Pool
Holiday House with Pool

9,6 / 10 (16 hodnocení)

Holiday House with Pool se nachází 12 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Cavle with 3 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Cavle with 3 Bedrooms and WiFi

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Ohromující apartmán v Cavle se 3 ložnicemi a WiFi se nachází v Čavli v Přímořsko-gorskokotarské župě a nabízí balkon.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8,7 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment in family house Linda
Apartment in family house Linda

9,2 / 10 (43 hodnocení)

Apartment in family house se nachází v Čavli, 11 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 12 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.Linda nabízí klimatizované ubytování s terasou a Wi-Fi.Tento apartmán se nachází v budově z roku 2016, 12 km od hradu Trsat a 16 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.

Awesome apartment in Cavle with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Cavle with 2 Bedrooms and WiFi

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Úžasný apartmán se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v Cavle, 8,8 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, 9,3 km od hradu Trsat a 13 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Ubytování se nachází v Čavle. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8,2 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Oaza
Oaza

9,1 / 10 (22 hodnocení)

Oaza se nachází v Čavle, 9 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartment in Cavle 33771
Apartment in Cavle 33771

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartment in Cavle 33771 se nachází v Čavle, 7,4 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, 8 km od hradu Trsat a 11 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.Ubytování je vzdálené 6,8 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Wilma
Wilma

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Wilma se nachází v Čavle, 9,3 km od hradu Trsat a 13 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 8,2 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 8,8 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.

Studio Linda
Studio Linda

8,9 / 10 (11 hodnocení)

Studio Linda se nachází v Čavle a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Crikvenica je vzdálená 28 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Villa Sandi
Hotel Villa Sandi

8,8 / 10 (288 hodnocení)

Villa Sandi se těší poklidné poloze v Cavle, 9 km od centra Rijeky na pobřeží Jaderského moře. Nabízí půvabné klimatizované pokoje a ve společných prostorách zdarma přístup na internet.

AUTOMOTODROM GROBNIK - Apartments and Rooms Skejić
AUTOMOTODROM GROBNIK - Apartments and Rooms Skejić

8,6 / 10 (85 hodnocení)

AUTOMOTODROM GROBNIK - Apartments and Rooms Skejić se nachází v Čavle, 10 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a kasinem. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí bankomat a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 11 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.

Apartment Carmen
Apartment Carmen

8,4 / 10 (21 hodnocení)

Apartment Carmen se nachází v Čavle a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Green house
Green house

8,3 / 10 (9 hodnocení)

Green house se nachází 6,6 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Amazing home in Cavle with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Cavle with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

6 / 10 (3 hodnocení)

Amazing home in Cavle with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Čavli a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,2 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome home in Cavle with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Cavle with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Apartmán Awesome home in Cavle with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Čavli a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8,4 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.