Ubytování ve městě Cerovlje

Město Cerovlje se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Cerovlje nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cerovlje

Comfortable apartment in Cerovlje with pool
Comfortable apartment in Cerovlje with pool

10 / 10 (3 hodnocení)

Comfortable apartment Cerovlje with pool in Cerovlje nabízí ubytování s Wi-Fi v Cerovlje, 44 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj, 10 km od hradu Pazin a 31 km od hradu Dvigrad.

Spacious Apartment in Pazin with Pool
Spacious Apartment in Pazin with Pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Prostorný apartmán v Pazinu s bazénem se nachází v Cerovlje, 44 km od katedrály sv.Eufemie a 10 km od hradu Pazin.Nabízí ubytování s Wi-Fi a TV

Villa Bella, villa with heated Pool
Villa Bella, villa with heated Pool

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Villa Bella se nachází v Cerovlje a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat cyklistice a stolnímu tenisu.

House Tri Marije
House Tri Marije

9 / 10 (12 hodnocení)

House Tri Marije nabízí ubytování v Cerovlje, 7,3 km od hradu Pazin a 29 km od hradu Dvigrad. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 42 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Cerovlje II
Holiday home Cerovlje II

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Cerovlje II se nachází v Cerovlje a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 44 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Brajdice
Holiday Home Brajdice

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Brajdice se nachází v Cerovlje a nabízí klimatizované ubytování s terasou, výhledem na hory, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Stunning apartment in Cerovlje with WiFi and 4 Bedrooms
Stunning apartment in Cerovlje with WiFi and 4 Bedrooms

Stunning apartment in Cerovlje se nachází v Cerovlje, 6,7 km od hradu Pazin a 29 km od hradu Dvigrad.Ubytování je vzdálené 42 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday house Dol
Holiday house Dol

Holiday house Dol se nachází přibližně 49 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house Grace
Holiday house Grace

6 / 10 (2 hodnocení)

Holiday house Grace se nachází v Cerovlje a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. 38 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Casa Cocola
Casa Cocola

Nachází se v Cerovlje, 48 km od katedrály sv.Eufemia Rovinj, Casa Cocola nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bbneplaceným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou.Nemovitost je nekuřácká a nachází se 14 km od hradu Pazin.

Pool Villa Maro In Nature
Pool Villa Maro In Nature

Vila Maro s bazénem In Nature se nachází v Cerovlje a nabízí zahradu a terasu.38 km od Rovinje.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.