Ubytování ve městě Čibača

Město Čibača se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Čibača nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Čibača

Apartment Kiki
Apartment Kiki

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Kiki se nachází v Čibači, 2,5 km od nákupního centra Sub City a 8,5 km od Orlandova sloupu. Nabízí terasu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Kupari je vzdálená 2,5 km a pláž Srebreno 2,6 km.

Apartment Luka near Dubrovnik
Apartment Luka near Dubrovnik

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Apartment Luka near Dubrovnik se nachází v Čibači, 2 km od pláže Srebreno a 2,3 km od pláže Mlini, a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,6 km od pláže Kupari a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Jela
Apartment Jela

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Jela nabízí ubytování se zahradou v Čibači, 2,2 km od pláže Srebreno a 2,6 km od pláže Mlini. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vila Mirela
Vila Mirela

7 / 10 (21 hodnocení)

Vila Mirela se nachází asi 1,8 km od pláže Kupari a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Prlender Apartment
Prlender Apartment

7 / 10 (13 hodnocení)

Prlender Apartment se nachází v obci Čibača, 8,7 km od Orlandova sloupu a 8,9 km od Onofriovy fontány. Nabízí terasu a úschovnu zavazadel. 2,8 km od nákupního centra Sub City. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.