Ubytování ve městě Crveni Vrh

Město Crveni Vrh se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Crveni Vrh nabízíme 19 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Crveni Vrh

Apartment Marko
Apartment Marko

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Marko se zahradou se nachází v obci Crveni Vrh, 2,6 km od pláže Kanegra. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Aurora
Villa Aurora

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Aurora nabízí ubytování v obci Crveni Vrh, 2,4 km od pláže Kanegra. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 150 metrů od pláže Crveni Vrh a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Villa Sofia
Apartments Villa Sofia

9,1 / 10 (52 hodnocení)

Apartments Villa Sofia se nachází v obci Crveni Vrh, 80 metrů od pláže Crveni Vrh a 2,6 km od pláže Kanegra. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou.

Apartment Manny
Apartment Manny

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán Manny se nachází v obci Crveni Vrh, 23 km od aquaparku Istralandia, 47 km od hradu San Giusto a 48 km od náměstí Piazza Unità d'Italia. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Crveni Vrh a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Milena with Pool and Sea View
Villa Milena with Pool and Sea View

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Milena with Pool and Sea View se nachází v obci Crveni Vrh, 650 metrů od pláže Crveni Vrh a 2,8 km od pláže Veli Jože, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment with a sea view in Skiper resort
Apartment with a sea view in Skiper resort

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán s výhledem na moře se nachází v letovisku Skiper, asi 1 km od pláže Crveni Vrh.Nabízí výhled na moře, restauraci, fitness centrum a bar.Nabízím vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Karmen with sea view
Apartment Karmen with sea view

Apartment Karmen with sea view se nachází asi 2,8 km od pláže Kanegra a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Cablex
Villa Cablex

8,9 / 10 (31 hodnocení)

Vila Cablex se nachází 2,5 km od centra obce Savudrija. Nabízí panoramatický výhled na Piranský záliv a elegantní ubytování zařízené v moderním stylu se satelitní TV a klimatizací.

RIVA house with apartment
RIVA house with apartment

8,8 / 10 (5 hodnocení)

RIVA house with apartment se nachází asi 23 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Tento 4hvězdičkový apartmán se nachází 600 metrů od pláže Crveni Vrh a nabízí neplacené soukromé parkoviště.

Beach House Lucy
Beach House Lucy

8,7 / 10 (12 hodnocení)

Beach House Lucy se nachází u pláže v Crveni Vrh, 2,9 km od pláže Veli Jože a 24 km od aquaparku Istralandia. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od pláže Crveni Vrh a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Stefica
Apartment Stefica

8,6 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Stefica se nachází v obci Crveni Vrh, 600 metrů od pláže Crveni Vrh a 23 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 47 km od hradu San Giusto, 48 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 48 km od vlakového nádraží v Terstu. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Villa Istriana
Villa Istriana

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Istriana se nachází v obci Crveni Vrh a nabízí výhled na moře, zahradu a terasu.

Guest House Laura
Guest House Laura

8,4 / 10 (85 hodnocení)

Guest House Laura je penzion situovaný v lokalitě Crveni Vrh. Nabízí restauraci, panoramatickou terasu a moderní ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Apartment Katarina
Apartment Katarina

8,4 / 10 (14 hodnocení)

Apartment Katarina se nachází v obci Crveni Vrh, méně než 1 km od pláže Crveni Vrh, a nabízí ubytování s bezplatnými jízdními koly, terasou, restaurací a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a potápění.

Apartments Kristijana
Apartments Kristijana

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Kristijana se nachází v obci Crveni Vrh, 600 metrů od pláže Crveni Vrh a 23 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 47 km od hradu San Giusto, 48 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 48 km od vlakového nádraží v Terstu. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Apartments Mira Savudrija
Apartments Mira Savudrija

7,3 / 10 (4 hodnocení)

Apartments Mira Savudrija se nachází v obci Crveni Vrh a nabízí 3hvězdičkové ubytování se soukromým balkonem. Penzion se nachází asi 1,8 km od pláže Kanegra a 2 km od pláže Crveni Vrh.

Apartments Salvore
Apartments Salvore

7,2 / 10 (13 hodnocení)

Apartments Salvore se nachází v obci Crveni Vrh. Nabízí zahradu, apartmány s klimatizací a výhledem na moře a neplacené parkoviště.

Villa Danica Monterosso
Villa Danica Monterosso

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Danica Monterosso se nachází v obci Crveni Vrh, 400 metrů od pláže Crveni Vrh, 2,6 km od pláže Kanegra a 23 km od aquaparku Istralandia, a nabízí zahradu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Drena Monterosso
House Drena Monterosso

House Drena Monterosso se nachází v obci Crveni Vrh, 200 metrů od pláže Crveni Vrh a 2,3 km od pláže Kanegra, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.