Ubytování ve městě Donje Selo na Šolti

Město Donje Selo na Šolti se nachází v regionu Šolta ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Donje Selo na Šolti nabízíme 20 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donje Selo na Šolti

Apartments Tomina
Apartments Tomina

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartmány Tomina se nacházejí v obci Donje Selo na Šolti a nabízejí sezónní venkovní bazén, zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Anka
Apartments Anka

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Anka se nachází v Donje Selo na Šolti na ostrově Solta a nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Villa Talia
Villa Talia

9,9 / 10 (11 hodnocení)

Villa Talia se nachází v Donje Selo na Šolti a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments FRAGOLINA
Apartments FRAGOLINA

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Ubytování v Donje Selo na Apartmány FRAGOLINA se nacházejí v obci Šolti na ostrově Solta, 400 metrů od pláže Krušica, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

House Tihana
House Tihana

9,8 / 10 (5 hodnocení)

House Tihana se nachází v Donje Selo na Šolti, 1,5 km od pláže Krušica a 23 km od Diokleciánova paláce. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén.

Weekend house Olive garden
Weekend house Olive garden

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Weekend house Olive garden se nachází v obci Donje Selo na Šolti, pouhých 600 metrů od pláže Krušica, a nabízí ubytování u pláže se sdíleným loungem, zahradou, soukromou pláží a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Vila Vita
Vila Vita

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Apartments Vila Vita se nachází 200 metrů od moře v Rogač a nabízí ubytování s vlastním stravováním a venkovní bazén. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a zařízená terasa a patio.

Holiday Home - Pavenka
Holiday Home - Pavenka

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home - Pavenka se nachází v Donje Selo na Šolti, 200 metrů od pláže Krušica, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a klimatizací.

House Natale
House Natale

9,2 / 10 (6 hodnocení)

House Natale se nachází v Donje Selo na Šolti a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nachází se na pláži a nabízí zahradu, gril, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Donje Selo/Insel Solta 7219
Holiday home Donje Selo/Insel Solta 7219

9 / 10 (5 hodnocení)

Holiday home Donje Selo/Insel Solta 7219 se nachází v Donje Selo na Šolti. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Studio Apartment Petra
Studio Apartment Petra

9 / 10 (3 hodnocení)

Studio Apartment Petra se nachází v Donje Selo na Šolti, v blízkosti pláže Krušica a 24 km od Diokleciánova paláce. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Countryside Villa with Private Pool
Countryside Villa with Private Pool

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Countryside Villa with Private Pool se nachází v Donje Selo na Šolti a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment More-view on the sea
Apartment More-view on the sea

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment More-view on the sea se nachází v Donje Selo na Šolti a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Villa Silence on the Island of Šolta
Villa Silence on the Island of Šolta

6 / 10 (10 hodnocení)

Villa Silence on the Island of Šolta se nachází v obci Donje Selo na Šolti a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment By the sea
Apartment By the sea

Apartment Mirjana se nachází v Donje Selo na Šolti a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Marija
Apartment Marija

Apartment Marija se nachází v Donje Selo na Šolti, 200 metrů od pláže Krušica a 24 km od Diokleciánova paláce, a nabízí klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Kuca Tonkica
Kuca Tonkica

Kuca Tonkica se nachází v Donje Selo na Šolti. 4,3 km od Maslinice. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartment Nikola - seafront
Apartment Nikola - seafront

Apartment Nikola - Beachfront se nachází v Donje Selo na Šolti na ostrově Solta a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home ROSMARINO
Holiday Home ROSMARINO

Holiday Home ROSMARINO se nachází v Donje Selo na Šolti, 400 metrů od pláže Krušica a 24 km od Diokleciánova paláce. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Poolincluded - Holiday home Little Paradise
Poolincluded - Holiday home Little Paradise

Prázdninový dům Poolincluded - Donje Selo na Šolti Little Paradise nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.