Ubytování ve městě Ferenci

Město Ferenci se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ferenci nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ferenci

Villa Alena
Villa Alena

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Alena se nachází v Ferenci, 47 km od katedrály sv. Eufemie a 21 km od hlavního náměstí v Poreči. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Selo Mekisi the private villa with a heated pool
Villa Selo Mekisi the private villa with a heated pool

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Selo Mekisi je soukromá vila s vyhřívaným bazénem a výhledem na bazén, zahradou a terasou, asi 21 km od aquaparku Istralandia. Nabízí terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Villa Ilmea
Villa Ilmea

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Ilmea se nachází ve městě Ferenci na Istrii a má terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 26 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home in Mekisi kod Vizinade - Istrien 41755
Holiday home in Mekisi kod Vizinade - Istrien 41755

Holiday in Mekisi kod Vizinade - Istrien 41755 se nachází ve Ferenci a nabízí ubytování s balkonem a domácí Wi-Fi.27 km od Rovinje.

Villa Keli
Villa Keli

Villa Keli se nachází ve městě Ferenci a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Villa Paula - KST300
Holiday Home Villa Paula - KST300

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Villa Paula - KST300 se nachází v Ferenci, 24 km od aquaparku Istralandia a 45 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště.

Villa Iva
Villa Iva

6 / 10 (1 hodnocení)

Villa Iva se nachází ve městě Ferenci a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 26 km od obce Strunjan.

Apartment with pool, Silvia II
Apartment with pool, Silvia II

Apartment with pool, Silvia II se nachází v Ferenci, 20 km od aquaparku Istralandia a 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.