Ubytování ve městě Filipac

Město Filipac se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Filipac nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Filipac

APARTMANI RAVLIJA Novigrad
APARTMANI RAVLIJA Novigrad

9,7 / 10 (11 hodnocení)

APARTMANI RAVLIJA Novigrad se nachází ve městě Filipac na Istrii, nedaleko pláže Karpinjan. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Marko
Holiday Home Marko

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Marko se nachází ve Filipacu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 2,5 km od pláže Karpinjan. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Casa Doria
Casa Doria

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Doria se nachází ve městě Filipac, 2,2 km od pláže Karpinjan a 2,3 km od pláže Sirena. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Adua
Casa Adua

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Adua se nachází ve městě Filipac, 2,8 km od pláže Karpinjan a 4,1 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Strada Contesa 23 with Outdoor Swimmingpool
Holiday home Strada Contesa 23 with Outdoor Swimmingpool

Prázdninový dům Strada Contesa 23 with Outdoor Swimmingpool se nachází ve městě Filipac, pouhých 1,9 km od pláže AC Mareda a 2 km od pláže Maestral, a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,3 km od pláže Karpinjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.