Ubytování ve městě Fuškulin

Město Fuškulin se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Fuškulin nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuškulin

Rooms Roza with private bathroom Fuskulin country area 6 km from the beach
Rooms Roza with private bathroom Fuskulin country area 6 km from the beach

10 / 10 (1 hodnocení)

Rooms Roza with private bathroom Fuskulin country area se nachází ve Fuškulinu, 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 35 km od aquaparku Istralandia. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 4,1 km od aquaparku Aquacolours Poreč, 7,8 km od Eufraziovy baziliky a 7,8 km od hlavního náměstí v Poreči. Mezi zajímavosti v okolí patří 27 km vzdálený přístav Rovinj a 28 km vzdálený hrad Morosini-Grimani.

Villa Anteva
Villa Anteva

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Anteva se nachází ve Fuškulinu na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Mayla
Villa Mayla

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Mayla se nachází ve Fuškulinu, 35 km od aquaparku Istralandia, 4,3 km od aquaparku Aquacolours Poreč a 7,9 km od Eufraziovy baziliky. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Ivan Fuskulin
Casa Ivan Fuskulin

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Ivan Fuskulin se nachází ve Fuškulinu, 35 km od aquaparku Istralandia, 4,2 km od aquaparku Aquacolours Poreč a 7,8 km od Eufraziovy baziliky. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Erenda
Apartments Erenda

8,9 / 10 (58 hodnocení)

Apartments Erenda se nachází ve Fuškulinu, 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 35 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

House Irma
House Irma

8 / 10 (2 hodnocení)

House Irma se nachází ve Fuškulinu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,8 km od pláže Fuente a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Sunset
Villa Sunset

Villa Sunset se nachází ve Fuškulinu na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,8 km od pláže Fuente a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.