Ubytování ve městě Gajić

Město Gajić se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gajić nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gajić

Baranja Black Hill's
Baranja Black Hill's

9,9 / 10 (21 hodnocení)

Baranja Black Hill's se nachází ve městě Gajić a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Apartment Kostolic
Apartment Kostolic

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Apartment Kostolic se nachází v obci Gajić v Osječko-baranjské župě a nabízí balkon. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

OPG KALINKA
OPG KALINKA

8 / 10 (4 hodnocení)

OPG KALINKA se nachází v obci Gajić, 35 km od přírodního parku Kopački Rit a 39 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a pokojovou službu.

OPG Čeliković
OPG Čeliković

7,4 / 10 (5 hodnocení)

OPG Čeliković se nachází v obci Gajić v Osječko-baranjské župě a nabízí balkon a výhled do zahrady. 32 km od Osijeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Ruralna kuća za odmor White bike
Ruralna kuća za odmor White bike

6 / 10 (8 hodnocení)

Ruralna kuća za odmor White bike s unutarnjim kaminom se nachází v obci Gajić, pouhých 33 km od přírodního parku Kopački Rit. i predivnom okućnicom. Pogled koji nemá cijenu samo za naše goste. Nabízí ubytování u pláže s restaurací, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám.