Ubytování ve městě Gornji Humac

Město Gornji Humac se nachází v regionu Brač ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornji Humac nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornji Humac

Secret Spot villa
Secret Spot villa

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Secret Spot villa se nachází v obci Gornji Humac, 43 km od Diokleciánova paláce a 44 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Secret Spot villa by Nono Ban
Secret Spot villa by Nono Ban

9 / 10 (3 hodnocení)

Secret Spot villa by Nono Ban se nachází v obci Gornji Humac, 43 km od Diokleciánova paláce a 44 km od stadionu Mladezi Park, a nabízí bar a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Nono Ban Hotel & Villa
Nono Ban Hotel & Villa

8,8 / 10 (246 hodnocení)

Nono Ban Hotel & Villa se nachází v obci Gornji Humac na ostrově Brač, 9 km od pláže Zlatni Rat . Nabízí dobře izolované pokoje s detaily z tepaného železa, kamene a dřeva, balkony a Wi-Fi zdarma.

Boutique Camping Nono Ban
Boutique Camping Nono Ban

8,6 / 10 (40 hodnocení)

Boutique Camping Nono Ban se nachází ve městě v Gornji Humac. Nabízí venkovní bazén, restauraci, plážový bar, Wi-Fi zdarma, restauraci a stany obklopené středomořskou vegetací.

Apartments & Rooms Konoba Tomić
Apartments & Rooms Konoba Tomić

8,3 / 10 (98 hodnocení)

Pansion Konoba Tomić se nachází uprostřed ostrova Brač ve vesnici Gornji Humac. Na místě je tradiční dalmátská taverna a venkovní bazén.