Ubytování ve městě Gornji Proložac

Město Gornji Proložac se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornji Proložac nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornji Proložac

Villa Oasis of peace
Villa Oasis of peace

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Oasis of peace se nachází v obci Gornji Proložac a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 25 km od Bašky Vody. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Vila Milančić - a house for memorable holiday in Imotski
Vila Milančić - a house for memorable holiday in Imotski

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Vila Milančić - dům pro nezapomenutelnou dovolenou v obci Imotski se nachází v obci Gornji Proložac a nabízí restauraci, fitness centrum a terasu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home IMOTA STONE , Makarska - Imotski
Holiday Home IMOTA STONE , Makarska - Imotski

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home IMOTA STONE, Makarska - Imotski se nachází v obci Gornji Proložac a nabízí ubytování s barem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a bankomatem. 36 km od Bašky Vody.

Holiday home Mislav
Holiday home Mislav

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Mislav se nachází v obci Gornji Proložac, 36 km od kostela sv. Mikuláše, výstavy mořských mušlí a archeologické sbírky. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Modré jezero je vzdálené 8,6 km a kostel sv. Vavřince 36 km.

Great place for relaxation
Great place for relaxation

Skvělé místo pro relaxaci s terasou a výhledem do zahrady se nachází v Gornji Proložac, 36 km od St.Vavřince a 36 km od St.Mikulášský kostel.Sada 8.7 km od jezera Blue Lake a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.