Ubytování ve městě Ilok

Město Ilok se nachází v regionu Vukovarsko-sremská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ilok nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ilok

Smještaj u franjevačkom samostanu
Smještaj u franjevačkom samostanu

9,9 / 10 (86 hodnocení)

Smještaj u franjevačkom samostanu se nachází v Iloku, 45 km od nákupního centra Promenada, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Tento 3hvězdičkový penzion poskytuje ubytování s výhledem na řeku a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady.

Sobe Pavica
Sobe Pavica

9,8 / 10 (53 hodnocení)

Sobe Pavica se nachází 45 km od nákupního centra Promenada a sportovního centra SPENS a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a TV s plochou obrazovkou.

Ribarska kuća - Ilok ,tradicijska kuća-sobe
Ribarska kuća - Ilok ,tradicijska kuća-sobe

9,5 / 10 (25 hodnocení)

Ribarska kuća - Ilok, tradicijska kuća-sobe se nachází 46 km od nákupního centra Promenada a nabízí ubytování s terasou, barem a zahradou.

Apartman Verona
Apartman Verona

9,4 / 10 (21 hodnocení)

Apartman Verona se nachází v Iloku, 45 km od nákupního centra Promenada a sportovního centra SPENS. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 44 km od synagogy Novi Sad a 48 km od přístavu Novi Sad.

Smještaj Kordić
Smještaj Kordić

9,4 / 10 (21 hodnocení)

Smještaj Kordić se nachází v Iloku, 46 km od sportovního centra SPENS, Srbského národního divadla a 47 km od Vojvodinského muzea. Nabízí zahradu a terasu. Klimatizované ubytování je vzdálené 45 km od nákupního centra Promenada. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Dunav
Hotel Dunav

8,9 / 10 (281 hodnocení)

Hotel Dunav, obklopen zelení, se nachází přímo u břehu řeky Dunaje ve městě Ilok. Nabízí letní terasy, bar, pokoje s Wi-Fi zdarma a restauraci, která nabízí místní speciality.

Hotel Stari Podrum
Hotel Stari Podrum

8,9 / 10 (90 hodnocení)

Hotel Stari Podrum se nachází v Iloku a nabízí restauraci, bar, zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém hotelu mají výhled na řeku a přístup na terasu. V hotelu je k dispozici denní tisk, fax a kopírka.

Izvor
Izvor

8,9 / 10 (20 hodnocení)

Izvor se nachází v Iloku a nabízí bar a terasu. 46 km od Nového Sadu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartmány Na Hranici
Apartmány Na Hranici

Apartmány Na Hranici se nacházejí v Iloku, 42 km od nákupního centra Promenada a 42 km od sportovního centra SPENS, a nabízejí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.