Ubytování ve městě Južni Škugori

Město Južni Škugori se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Južni Škugori nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Južni Škugori

Villa Zann
Villa Zann

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Zann se nachází v obci Južni Škugori, 8,8 km od pevnosti Barone a 8,9 km od radnice Šibenik. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. 8,8 km od kostela sv. Barbory a 8,9 km od městského muzea. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Peace
Apartment Peace

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Peace se nachází v obci Južni Škugori, 9,1 km od pevnosti Barone a 9,2 km od radnice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment A&K 110m2
Apartment A&K 110m2

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Apartment A&K 110m2 se nachází v obci Južni Škugori v Šibenicko-kninské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Harmony
Apartment Harmony

Nachází se v Južni Škugori, jen 9.Apartment Harmony se nachází 1 km od pevnosti Barone a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bbzahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi.K dispozici je bezplatné soukromé parkoviště a 9.2 km od radnice v Šibeniku a 9.1 km od kostela sv. Barbory bbv Šibeniku.

HOUSE JOY
HOUSE JOY

HOUSE JOY se nachází v obci Južni Škugori a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.