Ubytování ve městě Kanfanar

Město Kanfanar se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kanfanar nabízíme 88 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kanfanar

Apartments Bakša
Apartments Bakša

10 / 10 (10 hodnocení)

Apartments Bakša se nachází 12 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartment Dida Sime with Whirlpool
Apartment Dida Sime with Whirlpool

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Dida Sime with Whirlpool se nachází v Kanfanaru a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Emma in Kanfanar (Haus für 2 Personen)
Emma in Kanfanar (Haus für 2 Personen)

10 / 10 (4 hodnocení)

Emma in Kanfanar se nachází v Kanfanaru, 18 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj a 35 km od amfiteátru Pula Arena.(Haus für 2 Personen) nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací a zahradou.Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem.

Alba ****apartment with heated swimming pool
Alba ****apartment with heated swimming pool

10 / 10 (3 hodnocení)

Nabízí sezónní venkovní bazén, bar a zahradu. Alba ****apartment with vyhřívaným bazénem nabízí ubytování v Kanfanaru s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Ubytování bylo postaveno v roce 2014 a nabízí klimatizované pokoje s balkonem.

Casa Conte Istria
Casa Conte Istria

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Conte Istria se nachází v Kanfanaru a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 16 km od Rovinje. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful apartment in Kanfanar with 2 Bedrooms and WiFi
Beautiful apartment in Kanfanar with 2 Bedrooms and WiFi

10 / 10 (2 hodnocení)

Krásný apartmán v Kanfanaru se 2 ložnicemi a WiFi se nachází v Kanfanaru, 35 km od amfiteátru Pula Arena, 43 km od aquaparku Istralandia a 3,5 km od hradu Dvigrad.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Ana
House Ana

10 / 10 (2 hodnocení)

House Ana se nachází v Kanfanaru a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Nevija
Villa Nevija

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Nevija se nachází v Kanfanaru, 39 km od aquaparku Istralandia, 44 km od amfiteátru Pula Arena a 6,2 km od hradu Dvigrad. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Spignoviza
Spignoviza

10 / 10 (1 hodnocení)

Spignoviza se nachází 24 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol a sezónní venkovní bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Elena
Villa Elena

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Elena se nachází v Kanfanaru, 39 km od aquaparku Istralandia, 44 km od amfiteátru Pula Arena a 6,2 km od hradu Dvigrad. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Postaja
Villa Postaja

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Postaja se nachází v Kanfanaru, 15 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 32 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Korina
Apartments Korina

9,9 / 10 (41 hodnocení)

Apartmány Korina se nacházejí v istrijské obci Kanfanar, 11 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartman Brina
Apartman Brina

9,9 / 10 (19 hodnocení)

Apartman Brina se nachází v Kanfanaru, 23 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 39 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Grguci
Villa Grguci

9,8 / 10 (20 hodnocení)

Villa Grguci se nachází na klidném místě u louky v obci Kanfanar. Nabízí elegantní a moderní ubytování s Wi-Fi zdarma a bezplatným parkováním na místě.

House Mario near Rovinj
House Mario near Rovinj

9,8 / 10 (18 hodnocení)

House Mario near Rovinj se nachází v Kanfanaru na Istrii a nabízí terasu a výhled na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Sossi
Casa Sossi

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Casa Sossi se nachází v Kanfanaru, 37 km od amfiteátru Pula Arena a 39 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a výhled na město. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 12 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Ana
Holiday Home Ana

9,7 / 10 (22 hodnocení)

Holiday Home Ana se nachází v Kanfanaru. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Do Puly je to 31 km.

Villa Margherita
Villa Margherita

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Villa Margherita se nachází v Kanfanaru, 13 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 34 km od amfiteátru Pula Arena, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a fitness centrem. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Ana Rita
Villa Ana Rita

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Villa Ana Rita se nachází v Kanfanaru a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Rina in Barat (Haus für 6-8 Personen)
Villa Rina in Barat (Haus für 6-8 Personen)

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Villa Rina in Barat (Haus für 6-8 Personen) se nachází v Kanfanaru, 26 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj a 37 km od aquaparku Istralandia.Nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací a terasou.Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ivan & Tina - ROJ455
Apartment Ivan & Tina - ROJ455

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Ivan & Tina - ROJ455 se nachází v Kanfanaru na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Authentic Istria&pet friendly apartment Banko near Rovinj
Authentic Istria&pet friendly apartment Banko near Rovinj

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Authentic Istria&pet friendly apartment Banko near Rovinj se nachází v Kanfanaru, 36 km od amfiteátru Pula Arena a 44 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 18 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Bepi
Casa Bepi

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa Bepi se nachází v Kanfanaru, pouhých 18 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Cekić - ROJ507
Apartment Cekić - ROJ507

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán Cekić - ROJ507 se nachází v obci Kanfanar, 37 km od amfiteátru Pula Arena a 39 km od aquaparku Istralandia. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 12 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Charming villa Darte with private heated pool near Rovinj
Charming villa Darte with private heated pool near Rovinj

9,6 / 10 (1 hodnocení)

Charming villa Darte with private heated pool near Rovinj se nachází v klidném prostředí města Kanfanar a nabízí soukromý venkovní bazén s dřevěnou sluneční terasou a lehátky a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Přírodní rezervace Lim Bay je vzdálená 10 km.

Apartment Greta
Apartment Greta

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Apartmán Greta se nachází uprostřed zahrady v klidné ulici v Kanfanaru. Nabízí prostornou terasu s grilem zdarma a bezplatné Wi-Fi.

App Sara
App Sara

9,5 / 10 (17 hodnocení)

App Sara se nachází v Kanfanaru, 38 km od amfiteátru Pula Arena, 40 km od aquaparku Istralandia a 11 km od hradu Dvigrad. Nabízí venkovní bazén a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 12 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Dva Pina
Villa Dva Pina

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Villa Dva Pina se nachází v Kanfanaru, 18 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 35 km od amfiteátru Pula Arena a 43 km od aquaparku Istralandia. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ivan & Tina - ROJ456
Apartment Ivan & Tina - ROJ456

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Ivan & Tina - ROJ456 se nachází v Kanfanaru na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Zoe
Villa Zoe

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Zoe se nachází v Kanfanaru, 39 km od aquaparku Istralandia, 44 km od amfiteátru Pula Arena a 6,2 km od hradu Dvigrad. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Maružini
Apartment Maružini

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Apartment Maružini 76 se nachází v malé osadě Maružini a nabízí palmovou zahradu se zařízenou terasou s lehátky, slunečníky a grilem zdarma. Wi-Fi je k dispozici zdarma.

Apartments Faris
Apartments Faris

9,4 / 10 (16 hodnocení)

Apartments Faris se nachází v Kanfanaru na Istrii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Holiday Home - Casa di Antonio
Holiday Home - Casa di Antonio

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Prázdninový dům - Casa di Antonio se nachází v Kanfanaru a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge. 13 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa 3M
Villa 3M

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa 3M se nachází v Kanfanaru, pouhých 11 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Helena
Apartment Helena

9,2 / 10 (21 hodnocení)

Studio Helena je penzion situovaný v klidné a tiché zalesněné oblasti, asi 3,5 km Kanfanaru a 13,5 km od historického města Rovinj. Stojí v zahradě s lehátky a krytou terasou a nabízí klimatizované studio s bezplatným Wi-Fi.

Family house Hana
Family house Hana

9,2 / 10 (10 hodnocení)

Family house Hana se nachází v Kanfanaru a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, kasino, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 48 km od Izoly. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Eden house
Eden house

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Eden house se nachází v Kanfanaru a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 11 km od Rovinje. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartment Nino
Apartment Nino

9 / 10 (10 hodnocení)

Prázdninový apartmán Nino 255 s možností vlastního stravování se nachází v obci Sošići. Wi-Fi připojení je k dispozici zdarma ve všech prostorách a k apartmánu patří také zahrada s grilem a terasou.

Villa Butterfly
Villa Butterfly

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Butterfly se nachází v Kanfanaru, 19 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 37 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Hause JADRANKA
Holiday Hause JADRANKA

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Hause JADRANKA se nachází v Kanfanaru a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday House Mir
Holiday House Mir

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday House Mir se nachází v Kanfanaru, 11 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 36 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Viliam - ROJ530
Apartment Viliam - ROJ530

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Viliam - ROJ530 se nachází v obci Kanfanar, 37 km od amfiteátru Pula Arena a 39 km od aquaparku Istralandia. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Vila Marten
Holiday Home Vila Marten

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Vila Marten se nachází v Kanfanaru a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice apartment in Kanfanar with WiFi and 1 Bedrooms
Nice apartment in Kanfanar with WiFi and 1 Bedrooms

9 / 10 (1 hodnocení)

Pěkný byt v Kanfanaru s WiFi a 1 ložnicí se nachází v Kanfanaru.47 km od obce Strunjan.Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Casa Marin
Casa Marin

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Marin se nachází v Kanfanaru na Istrii a nabízí terasu. 25 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Cozy House with Pool near Rovinj
Cozy House with Pool near Rovinj

9 / 10 (1 hodnocení)

Cozy House with Pool near Rovinj se nachází v Kanfanaru, 11 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 37 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Nicole in Kanfanar (Haus für 4-6 Personen)
Nicole in Kanfanar (Haus für 4-6 Personen)

9 / 10 (1 hodnocení)

Nicole in Kanfanar (Haus für 4-6 Personen) se nachází v Kanfanaru a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Villa Essea
Holiday Home Villa Essea

Holiday Home Villa Essea se nachází v Kanfanaru a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Klimatizované ubytování je vzdálené 17 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.