Ubytování ve městě Karlovac

Město Karlovac se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Karlovac nabízíme 91 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Karlovac

Kuća za odmor Lang
Kuća za odmor Lang

10 / 10 (24 hodnocení)

Kuća za odmor Lang se nachází v Karlovaci. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Mare near River
Holiday Home Mare near River

10 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Mare near River se nachází v Karlovaci a nabízí ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

FOUR PEARLS
FOUR PEARLS

10 / 10 (1 hodnocení)

FOUR PEARLS se nachází v Karlovaci, 46 km od nákupního centra Arena Záhřeb, 46 km od Záhřebské arény a 49 km od Muzea současného umění v Záhřebu.Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Studio apartman Ankica u starom dijelu grada
Studio apartman Ankica u starom dijelu grada

10 / 10 (1 hodnocení)

Studio apartman Ankica u starom dijelu grada se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb i od arény Zagreb Arena, a nabízí klimatizaci.

Apartment Vir
Apartment Vir

9,9 / 10 (54 hodnocení)

Apartment Vir se nachází v Karlovaci, pouhých 49 km od záhřebské arény, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Relax house MAROKIS
Relax house MAROKIS

9,9 / 10 (23 hodnocení)

Relax house MAROKIS se nachází asi 2 km od obce Tušilović a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ka Star
Ka Star

9,8 / 10 (211 hodnocení)

Ka Star nabízí ubytování v centru města Karlovac, 49 km od Záhřebu. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 77 km od národního parku Plitvická jezera.

Robinson Horseville
Robinson Horseville

9,8 / 10 (124 hodnocení)

Robinson Horseville se nachází ve městě Karlovac a nabízí zahradu, vybavení pro grilování, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Mezi oblíbené aktivity v okolí této farmy patří jízda na koni a rybaření.

Albert Home
Albert Home

9,8 / 10 (93 hodnocení)

Albert Home se nachází v Karlovaci a nabízí ubytování s terasou. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Happy Apartment
Happy Apartment

9,8 / 10 (89 hodnocení)

Happy Apartment se nachází v Karlovaci, 48 km od záhřebské arény, a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od nákupního centra Arena Zagreb a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Oaza Klara
Oaza Klara

9,8 / 10 (55 hodnocení)

Oaza Klara se nachází v Karlovaci a nabízí ubytování s balkonem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Treba Malo Odmorit
Treba Malo Odmorit

9,8 / 10 (27 hodnocení)

Treba Malo Odmorit se nachází na pláži v Karlovaci a nabízí bezplatné Wi-Fi. 49 km od Záhřebu.

Dorina hiža
Dorina hiža

9,8 / 10 (26 hodnocení)

Dorina hiža se nachází v Karlovaci a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

M.B.A. APARTMENTS
M.B.A. APARTMENTS

9,8 / 10 (20 hodnocení)

M.B.A. APARTMENTS se nachází v Karlovaci, 48 km od nákupního centra Arena Zagreb i od arény Zagreb, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady a na město.

Aparman Jež 3 De Lux
Aparman Jež 3 De Lux

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Aparman Jež 3 De Lux se nachází v Karlovaci a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.

Evita Studio Apartment
Evita Studio Apartment

9,7 / 10 (150 hodnocení)

Evita Studio Apartment se nachází v Karlovaci, 45 km od nákupního centra Arena Zagreb a 46 km od arény Zagreb, a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen 49 km od Muzea současného umění v Záhřebu.

Apartman SONAS
Apartman SONAS

9,7 / 10 (107 hodnocení)

Apartman SONAS se nachází v Karlovaci, 49 km od nákupního centra Arena Zagreb a 49 km od arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. K dispozici je balkon a terasa.

Apartman Sweet penthouse
Apartman Sweet penthouse

9,7 / 10 (53 hodnocení)

Apartman Sweet penthouse se nachází u pláže v Karlovaci, pouhých 48 km od nákupního centra Arena Zagreb. Nabízí bar, terasu a bezplatné Wi-Fi.

Happy Sparrow
Happy Sparrow

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Happy Sparrow se nachází v Karlovaci, 49 km od nákupního centra Arena Zagreb a 49 km od arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Traditional houses Korana river
Traditional houses Korana river

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Traditional houses Korana river se nachází asi 2,7 km od obce Tušilović. Nabízí výhled na řeku, zahradu, soukromou pláž a zázemí pro vodní sporty. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Magnolija
Apartment Magnolija

9,6 / 10 (214 hodnocení)

Apartmán Magnolija se nachází ve městě Karlovac, 50 km od Záhřebu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Apex penthouse self chack-in
Apartment Apex penthouse self chack-in

9,6 / 10 (106 hodnocení)

Apartment Apex penthouse self chack-in se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a 48 km od arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a terasou. Výhled směřuje na město.

Apartman Jež
Apartman Jež

9,6 / 10 (60 hodnocení)

Apartman Jež se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a 48 km od arény Zagreb, a nabízí klimatizované ubytování s výhledem do zahrady a bezplatným Wi-Fi.

Ema Studio Apartman
Ema Studio Apartman

9,6 / 10 (41 hodnocení)

Ema Studio Apartman se nachází asi 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Karlovačka zvijezda
Karlovačka zvijezda

9,6 / 10 (39 hodnocení)

Karlovačka zvijezda se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a barem. Hosté mohou využívat terasu a dětské hřiště.

Studio Apartman Grgurić
Studio Apartman Grgurić

9,6 / 10 (35 hodnocení)

Studio Apartman Grgurić s terasou se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a 48 km od arény Zagreb. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Blaoss
Apartment Blaoss

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Apartment Blaoss se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a arény Zagreb, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.

Apartman Emy
Apartman Emy

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Apartman Emy se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a 48 km od arény Zagreb, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.

Lolly apartment
Lolly apartment

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Lolly apartment se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a 48 km od arény Zagreb. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady a na město.

Hižica Bubika
Hižica Bubika

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Hižica Bubika se nachází v Karlovaci a nabízí vířivku. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 45 km od nákupního centra Arena Zagreb a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

House Bogović
House Bogović

9,5 / 10 (252 hodnocení)

House Bogović se nachází v Karlovaci a nabízí 3hvězdičkové ubytování se zahradou a terasou. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Evita apartment
Evita apartment

9,5 / 10 (247 hodnocení)

Apartmán Evita se nachází v Karlovaci, 45 km od nákupního centra Arena Zagreb a 46 km od arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a barem. Nachází se 49 km od Muzea současného umění v Záhřebu a nabízí bankomat.

Apartman Malina
Apartman Malina

9,5 / 10 (189 hodnocení)

Apartman Malina se nachází v Karlovaci, 49 km od nákupního centra Arena Zagreb a 49 km od arény Zagreb, a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Nova
Apartmani Nova

9,5 / 10 (187 hodnocení)

Apartmani Nova se nachází v Karlovaci, 49 km od nákupního centra Arena Zagreb a 49 km od arény Zagreb. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Apartman SONAS 2
Apartman SONAS 2

9,5 / 10 (135 hodnocení)

Apartman SONAS 2 se nachází v Karlovaci, 49 km od záhřebské arény, a nabízí ubytování s kuchyní. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Dux
Apartman Dux

9,5 / 10 (113 hodnocení)

Apartman Dux se nachází v Karlovaci a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Anja
Apartman Anja

9,5 / 10 (57 hodnocení)

Apartman Anja se nachází v Karlovaci, 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a 48 km od arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a kasinem. Nabízí terasu.

Two Story Studio Apartment Goranka
Two Story Studio Apartment Goranka

9,5 / 10 (41 hodnocení)

Two Story Studio Apartment Goranka nabízí ubytování v Karlovaci, 47 km od záhřebské arény. Ubytování je vzdálené 47 km od nákupního centra Arena Zagreb a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Dina
Apartment Dina

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Apartment Dina se nachází v Karlovaci a nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. K dispozici je také bar a zahrada.

Apartman Lucija
Apartman Lucija

9,5 / 10 (20 hodnocení)

Apartman Lucija se nachází v Karlovaci a nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. 49 km od Záhřebu.

Rest House Korana
Rest House Korana

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Rest House Korana se nachází asi 2,9 km od lanovky Brezova Glava a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,1 km od obce Tušilović a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Kupa
Apartman Kupa

9,4 / 10 (484 hodnocení)

Apartman Kupa se nachází v Karlovaci, 46 km od nákupního centra Arena Zagreb, a nabízí výhled na řeku, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Kozjan
Apartments Kozjan

9,4 / 10 (175 hodnocení)

Apartments Kozjan se nachází v Karlovaci, 49 km od nákupního centra Arena Zagreb a 49 km od arény Zagreb. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Všechny pokoje mají terasu.

Apartman studio SONAS 3
Apartman studio SONAS 3

9,4 / 10 (175 hodnocení)

Apartman studio SONAS 3 se nachází asi 49 km od záhřebské arény a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 49 km od nákupního centra Arena Zagreb. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Karlovac
Apartment Karlovac

9,4 / 10 (168 hodnocení)

Apartment Karlovac se nachází v Karlovaci a nabízí bezplatné Wi-Fi, bezplatné půjčení jízdních kol, bar a sdílený lounge. Ubytování je klimatizované a má saunu.

Kuc kuc apartmani
Kuc kuc apartmani

9,4 / 10 (115 hodnocení)

Kuc kuc apartmani se nachází v Karlovaci, 49 km od nákupního centra Arena Zagreb a 50 km od arény Zagreb. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Apartman Klara
Apartman Klara

9,4 / 10 (66 hodnocení)

Apartman Klara se nachází v Karlovaci, 48 km od nákupního centra Arena Zagreb a arény Zagreb. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartman MIMA
Apartman MIMA

9,4 / 10 (32 hodnocení)

Apartman MIMA se nachází v Karlovaci, 48 km od nákupního centra Arena Zagreb i od arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a restaurací. Výhled směřuje na řeku.