Ubytování ve městě Karojba

Město Karojba se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Karojba nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Karojba

Villa Ulmus
Villa Ulmus

10 / 10 (9 hodnocení)

Villa Ulmus se nachází ve městě Karojba a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Piantadela
Piantadela

10 / 10 (1 hodnocení)

Piantadela se nachází ve městě Karojba. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Meloni with 4 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool
Nice home in Meloni with 4 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Meloni with 4 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool se nachází v Karojbe a nabízí ubytování se soukromým bazénem.25 km od aquaparku Istralandia.Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Vale
Villa Vale

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Vale se nachází v Karojbě na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Ovi
Villa Ovi

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Ovi se nachází v obci Karojba a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a balkonem. 28 km od aquaparku Istralandia a 43 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj.

Villa Michelle
Villa Michelle

9,8 / 10 (34 hodnocení)

Villa Michelle se nachází asi 49 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí výhled na hory, zahradu a balkon. 28 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lara
Villa Lara

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Lara se nachází ve městě Karojba a nabízí venkovní bazén a výhled na hory. Tento prázdninový dům s možností vlastního stravování má vlastní bazén, gril a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Nevenka - MVN201
Holiday Home Nevenka - MVN201

9 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Nevenka - MVN201 se nachází v obci Karojba a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 29 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Diora - Home & Spa
Villa Diora - Home & Spa

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Diora - Home & Spa se nachází ve městě Karojba, pouhých 29 km od aquaparku Istralandia, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu.

Casa Ivana
Casa Ivana

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Ivana se nachází ve městě Karojba. 24 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Ulike
Casa Ulike

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Ulike se nachází ve městě Karojba na Istrii a nabízí zahradu. 28 km od obce Strunjan. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Bartol
Villa Bartol

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bartol se nachází v Karojbě na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Palma - MVN202
Holiday Home Palma - MVN202

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Palma - MVN202 se nachází v obci Karojba a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Emi
Villa Emi

Villa Emi se nachází ve městě Karojba a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.