Ubytování ve městě Klanjec

Město Klanjec se nachází v regionu Krapinsko-zagorská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Klanjec nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Klanjec

Studio apartman Kayersperg
Studio apartman Kayersperg

10 / 10 (37 hodnocení)

Studio apartman Kayersperg se nachází ve městě Klanjec v kraji Krapina-Zagorje a nabízí terasu a výhled na řeku. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Lodge Green paradise
Lodge Green paradise

9,8 / 10 (20 hodnocení)

Lodge Green paradise se nachází v Klanjecu a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu a gril. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman rico
Apartman rico

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartman rico se nachází v Klanjecu v kraji Krapina-Zagorje a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stara Vodenica
Stara Vodenica

8,4 / 10 (156 hodnocení)

Stara Vodenica stojí uprostřed zeleně ve městě Klanjec a hostům nabízí ubytování v pokojích zařízených ve venkovském stylu s bezplatným Wi-Fi, restauraci a wellness centrum.

Awesome home in Klanjec with 3 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool
Awesome home in Klanjec with 3 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool

Amazing home se nachází v Klanjci, 45 km od Technického muzea, botanické zahrady a náměstí Cvjetni.Nabízím ubytování s Wi-Fi, saunou a venkovním bazénem.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.