Ubytování ve městě Kmeti

Město Kmeti se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kmeti nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kmeti

Apartment Lucia-2
Apartment Lucia-2

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Lucia-2 se nachází v Kmeti, 42 km od hradu San Giusto, 43 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 43 km od vlakového nádraží v Terstu. 18 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Lucia-3
Apartment Lucia-3

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Lucia-3 se nachází v Kmeti na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Tommy-1
Apartment Tommy-1

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Tommy-1 se nachází v Kmeti na Istrii a má terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Villa Gocci
Holiday Home Villa Gocci

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Villa Gocci se nachází v Kmeti, 42 km od hradu San Giusto a 43 km od náměstí Piazza Unità d'Italia. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Tommy-2
Apartment Tommy-2

9 / 10 (16 hodnocení)

Apartment Tommy-2 se nachází v Kmeti na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Majda
Apartment Majda

9 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Majda se nachází v Kmeti a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 3 km od pláže Kanegra a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Lucia-1
Apartment Lucia-1

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Lucia-1 se nachází v Kmeti na Istrii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 9 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Acquila
Acquila

8,2 / 10 (6 hodnocení)

Acquila se nachází v Kmeti a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.