Ubytování ve městě Knežević

Město Knežević se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Knežević nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Knežević

Villa Nea
Villa Nea

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Nea se nachází v obci Knežević, 1,3 km od lanovky Divojačka Poljica a 2,3 km od pláže Dzika Rovanijska, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.

Villa Petra
Villa Petra

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Petra se nachází v obci Knežević a nabízí fitness centrum, zahradu a tenisový kurt. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Seline/Paklenica Riviera 34217
Apartments Seline/Paklenica Riviera 34217

Apartmány Seline/Paklenica Riviera 34217 se nacházejí v obci Knežević, 2,4 km od pláže Seline a 2,9 km od obce Divojačka Poljica. 2,1 km od pláže Pisak. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Amfora with heated pool, wellness and tennis
Villa Amfora with heated pool, wellness and tennis

Villa Amfora se nachází v obci Knežević, 39 km od přístavu Kornati a 40 km od historického muzea Biograd. Nabízí vyhřívaný bazén, wellness a tenis a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Banovi with heated pool
Villa Banovi with heated pool

Vila Banovi s vyhřívaným bazénem se nachází v Kneževići a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory.Tato nemovitost nabízí přístup na ping-pong, šipky a bezplatné soukromé parkoviště.