Ubytování ve městě Komolac

Město Komolac se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Komolac nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Komolac

Amazing home in Komolac with WiFi and 1 Bedrooms
Amazing home in Komolac with WiFi and 1 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Komolac se nachází v Komolaci, 8,7 km od Orlandova sloupu a 8,9 km od Onofriových fontán.Nabízí Wi-Fi zdarma a klimatizaci.Tento prázdninový dům je vzdálený 11 km od nákupního centra Sub City a 49 km od hodinové věže Herceg Novi.

Dubrovnik house - Leny
Dubrovnik house - Leny

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Dubrovnik house - Leny se nachází v Komolaci, 8,7 km od Orlandova sloupu a 8,9 km od Onofriovy fontány. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Hosté si zde mohou zahrát kulečník.

Vitality Villa Mariante - free kajaks, sauna
Vitality Villa Mariante - free kajaks, sauna

9,6 / 10 (7 hodnocení)

New Apartment - Vitality Villa Mariante se nachází v Komolaci a nabízí zahradu, gril a terasu. Klimatizované ubytování je vzdálené 41 km od města Herceg Novi. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Huck Finn Catamarans
Huck Finn Catamarans

Huck Finn Catamarans se nachází v Komolaci, 9,1 km od Orlandova sloupu, a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. 9,3 km od Onofriovy fontány a brány Pile.