Ubytování ve městě Kopačevo

Město Kopačevo se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kopačevo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kopačevo

Kuća za odmor GUSKA
Kuća za odmor GUSKA

10 / 10 (3 hodnocení)

Kuća za odmor GUSKA se nachází v Kopačevu, 1,7 km od přírodního parku Kopački Rit a 10 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Fisherman
Fisherman

9,5 / 10 (33 hodnocení)

Prázdninový dům Fisherman se nachází v Kopačevu a nabízí klimatizované ubytování s terasou, barem, zahradou a bezplatným Wi-Fi.

OPG DIJANA
OPG DIJANA

9,5 / 10 (31 hodnocení)

OPG DIJANA se nachází v Kopačevu, 1,1 km od přírodního parku Kopački Rit, 12 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění v Osijeku. K dispozici je také patio.

OPG Dokić
OPG Dokić

9,2 / 10 (52 hodnocení)

OPG Dokić se nachází 1,8 km od přírodního parku Kopački Rit a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Baranjska eko drvena kuća
Baranjska eko drvena kuća

9 / 10 (23 hodnocení)

Baranjska eko drvena kuća se nachází v obci Kopačevo, 300 metrů od přírodního parku Kopački Rit, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a grilem. Muzeum Slavonie, Muzeum výtvarného umění v Osijeku a stadion Gradski Vrt jsou vzdálené 12 km. Nabízí bezplatné Wi-Fi, dětské hřiště a saunu.