Ubytování ve městě Krasno Polje

Město Krasno Polje se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Krasno Polje nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Krasno Polje

Vacation home Kuća za Odmor
Vacation home Kuća za Odmor

9,7 / 10 (62 hodnocení)

Krásný prázdninový dům Kuća za Odmor se nachází ve městě Krasno Polje a nabízí balkon s výhledem na hory, zahradu a terasu s grilem.

Apartman Duda
Apartman Duda

9,7 / 10 (34 hodnocení)

Apartman Duda se nachází v Krasno Polje a nabízí zahradu, gril a terasu. 45 km od Selce. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

M & J
M & J

9,6 / 10 (44 hodnocení)

M & J se nachází v obci Krasno Polje, pouhých 22 km od národního parku Severní Velebit, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Božo
Apartment Božo

9,5 / 10 (55 hodnocení)

Apartmán Božo se nachází v Krasno Polje, asi 22 km od národního parku Severní Velebit, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Juka
Apartman Juka

9,3 / 10 (48 hodnocení)

Apartman Juka se nachází v Krasno Polje a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 22 km od národního parku Severní Velebit a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

Villa Dino Tin
Villa Dino Tin

9,2 / 10 (28 hodnocení)

Villa Dino Tin se nachází v Krasno Polje a nabízí balkon s výhledem do zahrady a na hory, sezónní venkovní bazén, vířivku a saunu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartments Manjan
Apartments Manjan

8,7 / 10 (300 hodnocení)

Apartmány Manjan se nachází v obci Krasno Polje a nabízí Wi-Fi zdarma.

Apartmani Ruza
Apartmani Ruza

8,7 / 10 (81 hodnocení)

Apartmani Ruza se nachází v Krasno Polje a nabízí výhled do zahrady, restauraci, sdílený lounge, zahradu a terasu. Wi-Fi je dostupné zdarma.