Ubytování ve městě Ledenice

Město Ledenice se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ledenice nabízíme 19 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ledenice

Appartment Brkljača
Appartment Brkljača

10 / 10 (7 hodnocení)

Appartment Brkljača se nachází v Ledenici, 46 km od hradu Trsat a 47 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Budova byla postavena v roce 2007 a stojí 47 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 42 km od jeskyně Biserujka. K dispozici je bankomat a směnárna.

Chalets Bogo & Neno
Chalets Bogo & Neno

9,7 / 10 (64 hodnocení)

Chalets Bogo & Neno se nachází 47 km od národního parku Risnjak a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

House Anica
House Anica

9,7 / 10 (7 hodnocení)

House Anica se nachází v Ledenici a nabízí bar, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Crikvenica je vzdálená 12 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Villa Kamen
Villa Kamen

9,4 / 10 (12 hodnocení)

Villa Kamen nabízí ubytování s terasou a výhledem na hory, asi 46 km od hradu Trsat. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Ledenice with Fireplace VII
Holiday Home Ledenice with Fireplace VII

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Ledenice with Fireplace VII se nachází v Ledenici a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Marko Breze
House Marko Breze

9 / 10 (5 hodnocení)

House Marko Breze se nachází asi 47 km od národního parku Risnjak a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

House Igor
House Igor

9 / 10 (3 hodnocení)

House Igor se nachází v Ledenici. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Goga
House Goga

9 / 10 (1 hodnocení)

House Goga se nachází v Ledenici a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8 km od města Novi Vinodolski a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća Rose
Kuća Rose

8,9 / 10 (9 hodnocení)

Kuća Rose se nachází v klidné vesnici Ledenice, asi 7 km od moře, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. K dispozici je také terasa.

Apartman Jurja
Apartman Jurja

8,5 / 10 (15 hodnocení)

Apartman Jurja se nachází v Ledenici, 49 km od hradu Trsat a 50 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Frkovic
Apartments Frkovic

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Nachází se v Ledenice v Apartments Frkovic se nachází 49 km od Přímořsko-gorskokotarské župy a hradu Trsat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Stunning home in Ledenice with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Ledenice with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Ledenice se nachází v Ledenici, 47 km od národního parku Risnjak a 49 km od hradu Trsat.Nabízím 4 ložnice, Wi-Fi zdarma, venkovní bazén, zahradu a klimatizaci.Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.

Koliba J&S
Koliba J&S

7 / 10 (3 hodnocení)

Nachází se v Ledenici v Koliba J&S má terasu a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment in Ledenice, Novi Vinodolski 40868
Apartment in Ledenice, Novi Vinodolski 40868

6 / 10 (3 hodnocení)

Apartment in Ledenice, Novi Vinodolski 40868 se nachází v Ledenicích, 49 km od hradu Trsat, Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, a nabízí ubytování s přibližně Wi-Fi.

Apartment Jurja
Apartment Jurja

6 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Zlata se nachází v Ledenici, 50 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. 49 km od hradu Trsat. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Ledenice 2
Holiday home Ledenice 2

5 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v Ledenice v Prázdninový dům Ledenice 2 má balkon. 4,4 km od města Novi Vinodolski. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Family friendly house with a swimming pool Breze, Novi Vinodolski - 6920
Family friendly house with a swimming pool Breze, Novi Vinodolski - 6920

Rodinný dům s bazénem Breze, Novi Vinodolski - 6920 se nachází v Ledenici a nabízí fitness centrum. 49 km od Rabu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Awesome home in Ledenice with 2 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi
Awesome home in Ledenice with 2 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi

Úžasný dům v Ledenicích se 2 ložnicemi, Wi-Fi a Venkovním bazénem se nachází v Ledenici a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 47 km od národního parku Risnjak a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful apartment in Ledenice with 4 Bedrooms and WiFi
Beautiful apartment in Ledenice with 4 Bedrooms and WiFi

Krásný byt v Ledenicích se 4 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v Ledenici, pouhých 47 km od národního parku Risnjak.Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a soukromé soukromé parkoviště.