Ubytování ve městě Legrad

Město Legrad se nachází v regionu Koprivnicko-križevecká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Legrad nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Legrad

Kuća za odmor Breza
Kuća za odmor Breza

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Kuća za odmor Breza se nachází v Legradu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Pansion Legrađanka
Pansion Legrađanka

9,5 / 10 (88 hodnocení)

Pansion Legrađanka se nachází v Legradu a nabízí restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Ubytování je vhodné pro alergiky a nachází se 48 km od stadionu Gradski Varazdin.

Zeta-house on the lake, wellness&spa
Zeta-house on the lake, wellness&spa

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Zeta-house on the lake, wellness&spa, ubytování se zahradou a terasou se nachází v Legradu, 3,9 km od obce Ðelekovec, 5,7 km od Torčecu a 6,7 km od Železničky Stanica Drnje. 3,2 km od Železničky stanice Botovo. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Labud
Apartment Labud

8,8 / 10 (14 hodnocení)

Apartment Labud se nachází v Legradu v okrese Koprivnica-Križevci a nabízí terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat šnorchlování, windsurfingu a stolnímu tenisu.