Ubytování ve městě Livade

Město Livade se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Livade nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Livade

Casa Mare Monti
Casa Mare Monti

10 / 10 (2 hodnocení)

Tříhvězdičkový Casa Mare Monti se nachází v Livade na Istrii a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Aurora
Villa Aurora

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Aurora se nachází v Livade a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na hory. 34 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Belveder Motovun with heated pool
Holiday Home Belveder Motovun with heated pool

9,9 / 10 (24 hodnocení)

Holiday Home Belveder Motovun se nachází asi 22 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s výhledem na hory, vyhřívaným bazénem, balkonem a rychlovarnou konvicí. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Motovun Bellevue - amazing view, comfortable
Motovun Bellevue - amazing view, comfortable

9,8 / 10 (20 hodnocení)

Motovun Bellevue - amazing view, comfortable se nachází v Livade, 22 km od aquaparku Istralandia a 24 km od hradu Pazin. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a tenisovým kurtem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a cyklistice.

Apartment Staleta Tartuf
Apartment Staleta Tartuf

9,7 / 10 (32 hodnocení)

Apartmán Staleta Tartuf se nachází v Livade, 6,4 km od Motovunu, a nabízí bezplatné parkování a Wi-Fi dostupné zdarma ve všech prostorách.

Casa Contessa
Casa Contessa

9,7 / 10 (24 hodnocení)

Casa Contessa se nachází v Livade na Istrii a nabízí zahradu. 35 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Karolina
Villa Karolina

9,7 / 10 (17 hodnocení)

Villa Karolina se nachází 24 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Nabízí terasu a Wi-Fi zdarma.

Villa Bazjaki - Beautiful stone villa in Istria with private pool
Villa Bazjaki - Beautiful stone villa in Istria with private pool

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Villa Bazjaki - Krásná kamenná vila na Istrii s vlastním bazénem se nachází v Livade, pouhých 22 km od aquaparku Istralandia.Nabízím sezónní venkovní bazén, sdílený salonek a sdílenou kuchyň.Vila se soukromým bazénem, bbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Tina
Villa Tina

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Tina se nachází v Livade na Istrii a má terasu. 37 km od Rovinje. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Pasini in Livade - Haus für 8 Personen
Villa Pasini in Livade - Haus für 8 Personen

Villa Pasini in Livade - Haus für 8 Personen se nachází v Livade a nabízí ubytování se soukromým bazénem.35 km od Rovinje.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Bazjak
Apartments Bazjak

8,9 / 10 (49 hodnocení)

Apartmány Bazjak se nacházejí v klidném prostředí v Livadě, 8,5 km od termálních lázní Istarske Toplice. Nabízí zařízenou terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi.

Villa Alba
Villa Alba

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Alba se nachází v Livade a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na hory. 34 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Bazjaki
Villa Bazjaki

Villa Bazjaki se nachází v Livade a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a terasou. 35 km od Rovinje. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Istarske Toplice Health Spa Resort - Mirna
Istarske Toplice Health Spa Resort - Mirna

5,8 / 10 (227 hodnocení)

Hotel Istrian Spa Istarske Toplice se nachází nedaleko města Livade. Stojí na klidném místě uprostřed panenské přírody mezi horskými městy Motovun a Buzet. Ve vzdálenosti 35 km najdete oblíbenou letní destinaci Poreč s bazilikou sv. Eufrazia, která byla zařazena na seznam světového dědictví UNESCO.