Ubytování ve městě Lozovac

Město Lozovac se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Lozovac nabízíme 35 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lozovac

Three-Bedroom Holiday Home in Lozovac
Three-Bedroom Holiday Home in Lozovac

10 / 10 (1 hodnocení)

Three-Bedroom Holiday Home in Lozovac se nachází v obci Lozovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 14 km od Pevnosti Barone a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Lucia
Holiday Home Lucia

9,9 / 10 (27 hodnocení)

Holiday Home Lucia se nachází v obci Lozovac, 12 km od radnice, 5,2 km od vodopádů Krka a 11 km od pevnosti sv. Michala. Nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 11 km od pevnosti Barone a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Delux Brkić
Apartman Delux Brkić

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartman Delux Brkić se nachází v Šibeniku, asi 13 km od radnice. Nabízí výhled na hory, zahradu a balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Gabi Rooms & Studio Apartment
Gabi Rooms & Studio Apartment

9,8 / 10 (108 hodnocení)

Gabi Rooms & Studio Apartment se nachází v obci Lozovac, 2 km od vodopádů Krka, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a grilem. Nabízí výhled do zahrady, sluneční terasu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Apartment Karla SNB
Apartment Karla SNB

9,8 / 10 (66 hodnocení)

Apartment Karla SNB se nachází v obci Lozovac v Šibenicko-kninské župě a nabízí terasu a výhled na hory. 6 km od vodopádů Krka. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Guesthouse Villa DomeNico
Guesthouse Villa DomeNico

9,7 / 10 (202 hodnocení)

Apartmány Lozovac se nacházejí v obci Lozovac, 1,5 km od vodopádů Krka. Guesthouse Villa DomeNico nabízí expresní check-in a check-out, nekuřácké pokoje, bezplatné půjčení jízdních kol, bezplatné Wi-Fi a zahradu. Tento 4hvězdičkový penzion nabízí bankomat a úschovnu zavazadel. Hosté mohou využívat dětské hřiště nebo sluneční terasu nebo se kochat výhledem do zahrady a na hory.

Apartment Slavica
Apartment Slavica

9,7 / 10 (147 hodnocení)

Apartment Slavica se nachází u hlavního vchodu do národního parku Vodopády Krka a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Město Skradin s plážemi je vzdálené 2 km a historické město Šibenik 15 km.

Agrotourism Kalpic
Agrotourism Kalpic

9,6 / 10 (257 hodnocení)

Agrotourism Kalpic se nachází v blízkosti národního parku Krka, pouhých 17 km od Šibeniku. Skládá se ze 3 tradičních chorvatských kamenných chat a většího kamenného domu.

Holiday Home Vlatka
Holiday Home Vlatka

9,5 / 10 (39 hodnocení)

Holiday Home Vlatka se nachází v obci Lozovac, 15 km od pevnosti Barone a 16 km od šibenické radnice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Cvita
Holiday Home Cvita

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Holiday Home Cvita se nachází asi 13 km od pevnosti Barone a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Krka Waterfalls Stonehouse Roko
Krka Waterfalls Stonehouse Roko

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Krka Waterfalls Stonehouse Roko se nachází v obci Lozovac, 12 km od pevnosti Barone, 14 km od radnice Šibenik a 5,5 km od vodopádů Krka, a nabízí terasu. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Marijana
Apartmani Marijana

9,4 / 10 (77 hodnocení)

Apartments Marijana se těší velmi výhodné poloze na okraji obce Lozovac, jen 1 km od vstupu do národního parku Krka se slavnými vodopády Krka. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště. Šibenik je vzdálený 10 km.

Dany Apartmani
Dany Apartmani

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Dany Apartmani se nachází v obci Lozovac, 5 km od vodopádů Krka, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu.

Apartments Brkić
Apartments Brkić

9,3 / 10 (60 hodnocení)

Apartments Brkić nabízí ubytování s možností vlastního stravování v obci Lozovac, jen 3 km od vodopádů Krka. Na místě je vinný sklípek a zahrada se zeleninovými záhony, olivovníky a citroníky.

Apartments Village
Apartments Village

9,3 / 10 (35 hodnocení)

Apartments Village se nachází přibližně 17 km od radnice v Šibeniku a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na řeku. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rooms Ive
Rooms Ive

9,1 / 10 (133 hodnocení)

Rooms Ive se nachází v obci Lozovac, 14 km od pevnosti Barone, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí zázemí pro grilování a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Všechny pokoje mají terasu.

Holiday Home Krka Waterfalls
Holiday Home Krka Waterfalls

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Krka Waterfalls se nachází v obci Lozovac, 3,2 km od vodopádů Krka, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem do zahrady.

Villa StellaVita
Villa StellaVita

Villa StellaVita se nachází v obci Lozovac, 13 km od radnice, 5,9 km od vodopádů Krka a 11 km od pevnosti sv. Michala. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

KrkaHaus
KrkaHaus

8,7 / 10 (292 hodnocení)

KrkaHaus se nachází v obci Lozovac, pouhých 200 metrů od křižovatky Šibenik-Knin-Záhřeb. Nabízí pokoje a apartmány s dřevěnou podlahou a balkonem.

Apartments Nena
Apartments Nena

8,7 / 10 (110 hodnocení)

Apartments Nena se nachází v obci Lozovac, 13 km od šibenické radnice, 5,1 km od vodopádů Krka a 12 km od pevnosti sv. Michaela. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Guest Accommodation Slapovi Krke
Guest Accommodation Slapovi Krke

8,6 / 10 (159 hodnocení)

Guest Accommodation Slapovi Krke se nachází v obci Lozovac, 2 km od vstupu do Národního parku Krka. Nabízí vlastní restauraci a klimatizované pokoje se satelitní TV a Wi-Fi zdarma.

Mobile Homes Vrata Krke
Mobile Homes Vrata Krke

8,6 / 10 (37 hodnocení)

Mobile Homes Vrata Krke se nachází v obci Lozovac a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci.

Apartman Mateo
Apartman Mateo

8,5 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Mateo se nachází v obci Lozovac a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Krka Rooms
Apartmani Krka Rooms

8,1 / 10 (191 hodnocení)

Apartmani Krka Rooms se nachází 200 metrů od křižovatky Šibenik-Knin-Záhřeb v Tromilja a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi, TV se satelitním příjmem a parkování zdarma.

Kaja House Apartments
Kaja House Apartments

8 / 10 (117 hodnocení)

Kaja House Apartments se nachází v městečku Lozovac, pouhé 2 km od vstupu do národního parku Krka, a nabízí velkou zahradu s grilem a Wi-Fi zdarma ve všech apartmánech.

Holiday home Lozovac with Outdoor Swimming Pool 441
Holiday home Lozovac with Outdoor Swimming Pool 441

8 / 10 (3 hodnocení)

Prázdninový dům Lozovac se soukromým bazénem a venkovním bazénem 441 se nachází v Lozovaci. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Amazing home in Lozovac with 4 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi
Amazing home in Lozovac with 4 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi

8 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Lozovac se 4 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Lozovac a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Eros
Villa Eros

Villa Eros se nachází v obci Lozovac, 16 km od radnice, 9 km od vodopádů Krka a 14 km od pevnosti sv. Michala. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Three-Bedroom Holiday Home in Rozovac
Three-Bedroom Holiday Home in Rozovac

Three-Bedroom Holiday Home in Rozovac se nachází v obci Lozovac a nabízí soukromý bazén.7 km od vodopádů Krka.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Hotel Vrata Krke
Hotel Vrata Krke

7,9 / 10 (1281 hodnocení)

V malebné poloze v Lozovaci u hlavního vchodu do Národního parku Krka najdete uprostřed panenské přírody Hotel Vrata Krke s dřevěnými a kamennými prvky.

Rooms Katarina
Rooms Katarina

7,9 / 10 (112 hodnocení)

Rooms Katarina se nachází v obci Lozovac, 14 km od pevnosti Barone a 15 km od radnice. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. K dispozici je sdílená kuchyň a gril. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Holiday house with a swimming pool Lozovac, Krka - 11715
Holiday house with a swimming pool Lozovac, Krka - 11715

Holiday house with a swimming pool Lozovac, Krka - 11715 se nachází v obci Lozovac, 12 km od radnice Šibenik, 5,1 km od vodopádů Krka a 11 km od pevnosti sv. Michala. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 11 km od pevnosti Barone a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Velini Dvori
Velini Dvori

Velini Dvori s výhledem do zahrady nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, asi 6 km od vodopádů Krka. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Slapovi Krke
Apartman Slapovi Krke

Apartman Slapovi Krke se nachází v obci Lozovac a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Family friendly apartments with a swimming pool Lozovac, Krka - 18961
Family friendly apartments with a swimming pool Lozovac, Krka - 18961

Rodinné apartmány Lozovac, Krka - 18961 se nacházejí v obci Lozovac a nabízejí celoroční venkovní bazén, zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.