Ubytování ve městě Miškovići

Město Miškovići se nachází v regionu Pag ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Miškovići nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miškovići

Apartment Andrea
Apartment Andrea

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Andrea se nachází v Miškovići, 35 km od kostela sv. Chrysogona a Národního muzea v Zadaru. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 33 km od Paláce generálního guvernéra. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Summer House Hacienda, Pag - Miškovići
Summer House Hacienda, Pag - Miškovići

10 / 10 (3 hodnocení)

Summer House Hacienda, Pag - Miškovići se nachází v Miškovići a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vila Vinko
Vila Vinko

10 / 10 (2 hodnocení)

Vila Barba Vinko se soukromým vstupem na pláž se nachází přímo u moře na klidném místě v malé vesnici Miškovići, k dispozici je sluneční terasa s lehátky a slunečníky a Wi-Fi připojení zdarma.

Holiday home Sika
Holiday home Sika

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Sika se nachází v Miškovići a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Srecko
House Srecko

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Prázdninový dům House Srecko se nachází v Miškovići na ostrově Pag, 25 km od Zadaru. 36 km od Novalje. Nabízí výhled na moře.

Apartments Roza
Apartments Roza

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Apartments Roza se nachází v Miškovići, 44 km od Novalje, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Vesna
Apartmani Vesna

8,5 / 10 (20 hodnocení)

Apartmani Vesna se nachází v Miškovići, 32 km od paláce generálního guvernéra, 34 km od kostela sv. Chrysogona a od Národního muzea v Zadaru, a nabízí zahradu a terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Miskovici with 4 Bedrooms
Awesome apartment in Miskovici with 4 Bedrooms

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Úžasný apartmán v Miskovici se 4 ložnicemi se nachází v Miškovići, 34 km od Národního muzea v Zadaru a 35 km od instalace Pozdrav slunci.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.Palác generálního guvernéra je vzdálený 32 km a kostel sv.Chrysogona 34 km.

Awesome apartment in Miskovici with 3 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Miskovici with 3 Bedrooms and WiFi

8 / 10 (1 hodnocení)

Úžasný apartmán se 3 ložnicemi a výhledem na moře se nachází v Miškovici. Wi-Fi se nachází v Miškovići, 34 km od kostela sv. Chrysogona a Národního muzea v Zadaru. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 32 km od Paláce generálního guvernéra a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Amazing apartment in Miskovici with 2 Bedrooms and WiFi
Amazing apartment in Miskovici with 2 Bedrooms and WiFi

Úžasný apartmán v Miskovici se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v Miškovići, 35 km od kostela sv.Chrysogona a Národního muzea v Zadaru, a nabízí výhled na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 33 km od Paláce generálního guvernéra a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.