Ubytování ve městě Modrušani

Město Modrušani se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Modrušani nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Modrušani

Villa Macini
Villa Macini

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Villa Macini se nachází v Modrušani, 21 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 39 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Modrusani Modrusani
Apartment Modrusani Modrusani

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Modrusani Modrusani se nachází v Modrušani a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 21 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Modrusani Modrusani
Holiday home Modrusani Modrusani

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Modrusani Modrusani se nachází v Modrušani a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Ecio , s velikim vrtom, potpuno ograđena,
Holiday home Ecio , s velikim vrtom, potpuno ograđena,

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Holiday home Ecio, s velikim vrtom, potpuno ograđena se nachází v Modrušani, 21 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 38 km od amfiteátru Pula Arena, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Dora - ROJ471
Holiday Home Dora - ROJ471

6 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Dora - ROJ471 se nachází v Modrušani a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Tre Colonne
Villa Tre Colonne

6 / 10 (1 hodnocení)

Villa Tre Colonne se nachází v Modrušani a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 21 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 38 km od amfiteátru Pula Arena.