Ubytování ve městě Osijek

Město Osijek se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Osijek nabízíme 211 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Osijek

FLAMINGOS Apartman & Fitness OSIJEK
FLAMINGOS Apartman & Fitness OSIJEK

10 / 10 (39 hodnocení)

FLAMINGOS Apartman & Fitness OSIJEK se nachází v Osijeku, 2,6 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí ubytování s fitness centrem, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a sdílenou kuchyní. Tento apartmán má bar, zahradu a kasino.

Apartman My Story
Apartman My Story

10 / 10 (38 hodnocení)

Apartman My Story se nachází v Osijeku a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,7 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Ares
Apartman Ares

10 / 10 (26 hodnocení)

Apartman Ares se nachází v Osijeku, 3,4 km od muzea výtvarného umění, 4,4 km od muzea Slavonie a 5 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

ARENA
ARENA

10 / 10 (25 hodnocení)

ARENA se nachází v Osijeku, 2,9 km od muzea výtvarného umění a 4,1 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Silvija
Apartman Silvija

10 / 10 (18 hodnocení)

Apartman Silvija se nachází v Osijeku, 3,6 km od muzea Slavonie, 4,5 km od stadionu Gradski Vrt a 15 km od přírodního parku Kopački Rit. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,4 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

BURA OSIJEK
BURA OSIJEK

10 / 10 (12 hodnocení)

BURA OSIJEK se nachází v Osijeku, asi 1,6 km od muzea výtvarného umění, a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Konzul
Apartment Konzul

10 / 10 (11 hodnocení)

Apartment Konzul se nachází v samém centru Osijeku a nabízí prostorné ubytování s bezplatným Wi-Fi. Na místě je k dispozici neplacené parkoviště a půjčovna kol.

Studio Apartman PlanB, self CHECK IN
Studio Apartman PlanB, self CHECK IN

10 / 10 (7 hodnocení)

Studio Apartman PlanB, self CHECK IN Nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 4,5 km od muzea výtvarného umění v Osijeku.Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartment INDIGO
Studio apartment INDIGO

10 / 10 (7 hodnocení)

Studio apartment INDIGO se nachází v Osijeku, 2,4 km od muzea výtvarného umění a 3,5 km od muzea Slavonie, a nabízí klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartman M&M Osijek
Apartman M&M Osijek

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartman M&M Osijek se nachází v Osijeku, jen 1,9 km od Chorvatského národního divadla a 600 metrů od Retfaly. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,9 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Helloos
Helloos

10 / 10 (3 hodnocení)

Helloos se nachází v Osijeku, 200 metrů od muzea výtvarného umění a 1,2 km od muzea Slavonie. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 2,8 km od stadionu Gradski Vrt a 12 km od přírodního parku Kopački Rit.

Apartments with a parking space Osijek, Slavonija - 16319
Apartments with a parking space Osijek, Slavonija - 16319

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartmány Slavonija - 16319 se nacházejí v Osijeku v Osječko-baranjské župě, nedaleko stadionu Gradski Vrt a Tutek, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Klanac
Apartments Klanac

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Klanac se nachází jen pár kroků od promenády u řeky Drávy a jen 400 metrů od hlavního náměstí. Nabízí bezplatné Wi-Fi a TV ve všech ubytovacích jednotkách. Parkování na místě je zdarma.

Apartman *Joy*
Apartman *Joy*

10 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v Osijeku, méně než 1 km od stadionu Gradski Vrt a 1.Apartman *Joy* se nachází 7 km od muzea Slavonie a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.Apartmán se může pochlubit balkonem a nachází se v oblasti, kde se hosté mohou věnovat aktivitám, jako je rybaření, cyklistika a tenis.

Luxury Apartments DS
Luxury Apartments DS

10 / 10 (1 hodnocení)

Luxury Apartments DS se nachází v Osijeku, 7,6 km od muzea výtvarného umění, 8,6 km od muzea Slavonie a 19 km od přírodního parku Kopački Rit. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Dalma 2
Dalma 2

10 / 10 (1 hodnocení)

Dalma 2 se nachází v Osijeku, 2.9 km od Muzea Slavonie, 3.2 km od Muzea výtvarných umění v Osijeku a 13 km od přírodního parku Kopački Rit.Ubytování je 1.4 km od stadionu Gradski Vrt a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

The Bridge - private parking
The Bridge - private parking

9,9 / 10 (207 hodnocení)

The Bridge - private parking se nachází v Osijeku, 1,2 km od muzea Slavonie a 2,7 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také soukromé patio.

ROOM 44
ROOM 44

9,9 / 10 (125 hodnocení)

ROOM 44 se nachází v Osijeku, 500 metrů od muzea výtvarného umění a 1,5 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. 4,4 km od stadionu Gradski Vrt a 14 km od přírodního parku Kopački Rit.

Apartman Aurelius - private parking
Apartman Aurelius - private parking

9,9 / 10 (92 hodnocení)

Apartman Aurelius - soukromé parkoviště, zahrada se nachází v Osijeku, 2,5 km od muzea Slavonie, 3,5 km od stadionu Gradski Vrt a 14 km od přírodního parku Kopački Rit. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

InOsijek- FEELS LIKE HOME
InOsijek- FEELS LIKE HOME

9,9 / 10 (74 hodnocení)

Ubytování se nachází v Osijeku, 1,8 km od stadionu Gradski Vrt a 3 km od muzea Slavonie. InOsijek- cítí jako HOME nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

OSCAR
OSCAR

9,9 / 10 (67 hodnocení)

OSCAR se nachází v Osijeku, 1,4 km od muzea výtvarného umění a 2,5 km od muzea Slavonie. Nabízí sdílený lounge a klimatizaci. Apartmán s bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a neplaceným soukromým parkovištěm.

Design Apartments Red Blue
Design Apartments Red Blue

9,9 / 10 (62 hodnocení)

Design Apartments Red Blue se nachází v centru Osijeku, pouhých 300 metrů od hlavního náměstí, a nabízí zbrusu nové ubytování s bezplatným Wi-Fi. K citadele v Osijeku dojdete za 20 minut.

Apartman ŠIMIĆ
Apartman ŠIMIĆ

9,9 / 10 (60 hodnocení)

Apartman ŠIMIĆ se nachází v Osijeku, 3,3 km od muzea výtvarného umění a 4,1 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je balkon a terasa.

Maris
Maris

9,9 / 10 (48 hodnocení)

Maris se nachází v Osijeku, 600 metrů od muzea Slavonie a 1,3 km od muzea výtvarného umění. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a sdíleným salonkem. Tento apartmán se nachází 11 km od přírodního parku Kopački Rit a 1,8 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartman Otokar
Apartman Otokar

9,9 / 10 (48 hodnocení)

Apartman Otokar se nachází v Osijeku, 500 metrů od muzea Slavonie a 700 metrů od muzea výtvarného umění. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.

Luxury wellness apartment SHA
Luxury wellness apartment SHA

9,9 / 10 (47 hodnocení)

Luxury wellness apartment SHA se nachází v Osijeku. 700 metrů od muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Life Osijek
Apartment Life Osijek

9,9 / 10 (42 hodnocení)

Apartment Life Osijek se nachází v Osijeku, 1,8 km od muzea Slavonie, 3 km od stadionu Gradski Vrt a 13 km od přírodního parku Kopački Rit. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Studio Apartments Korosteljev
Studio Apartments Korosteljev

9,9 / 10 (40 hodnocení)

Studio Apartments Korosteljev se nachází v Osijeku. 1 km od stadionu Gradski Vrt. Všechny apartmány mají klimatizaci a bezplatné Wi-Fi.

A.part Osijek
A.part Osijek

9,9 / 10 (38 hodnocení)

A.part Osijek se nachází v Osijeku, necelý 1 km od muzea výtvarného umění a 1,9 km od muzea Slavonie, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. 4,1 km od stadionu Gradski Vrt.

Apartman Gray
Apartman Gray

9,9 / 10 (37 hodnocení)

Apartman Gray se nachází v Osijeku v Osječko-baranjské župě a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Superbia Osijek - SELF CHECK-IN
Superbia Osijek - SELF CHECK-IN

9,9 / 10 (33 hodnocení)

Superbia Osijek - SELF CHECK-IN se nachází v Osijeku, 1,1 km od muzea výtvarného umění a 3,5 km od muzea Slavonie, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 4,4 km od stadionu Gradski Vrt.

Studio apartman Zeus
Studio apartman Zeus

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Studio apartman Zeus se nachází v Osijeku, 1,4 km od stadionu Gradski Vrt a 1,9 km od muzea Slavonie. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 2,7 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a 13 km od přírodního parku Kopački Rit.

Vita Centar
Vita Centar

9,9 / 10 (18 hodnocení)

Vita Centar se nachází v Osijeku, necelý 1 km od muzea Slavonie a 15 minut chůze od muzea výtvarného umění. Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento apartmán se nachází 12 km od přírodního parku Kopački Rit a 1,7 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

Apartman Ina
Apartman Ina

9,9 / 10 (18 hodnocení)

Apartman Ina se nachází v Osijeku, necelý 1 km od muzea Slavonie a 16 minut chůze od stadionu Gradski Vrt, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 12 km od přírodního parku Kopački Rit a 1,9 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku.

LAVilla Osijek
LAVilla Osijek

9,9 / 10 (17 hodnocení)

LAVilla Osijek se nachází v Osijeku, 300 metrů od muzea výtvarného umění a 1,3 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Apartman Lariva
Apartman Lariva

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Lariva se nachází v Osijeku, necelý 1 km od muzea výtvarného umění a 1,9 km od muzea Slavonie. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán sídlí v budově z roku 1988, 4,1 km od stadionu Gradski Vrt a 14 km od přírodního parku Kopački Rit.

La bella casa
La bella casa

9,9 / 10 (16 hodnocení)

La bella casa se nachází v Osijeku, necelý 1 km od stadionu Gradski Vrt a 11 minut chůze od muzea Slavonie, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. 1,9 km od Chorvatského národního divadla.

APARTMAN D&D
APARTMAN D&D

9,9 / 10 (14 hodnocení)

APARTMAN D&D se nachází v Osijeku, 2,6 km od stadionu Gradski Vrt a 3,4 km od muzea Slavonie. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 3,6 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí bankomat.

'NAP' apartment
'NAP' apartment

9,9 / 10 (13 hodnocení)

Apartmán 'NAP' se nachází v Osijeku, 1 km od muzea výtvarného umění a 700 metrů od muzea Slavonie, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Nabízí výhled na město a je vzdálen 1,5 km od stadionu Gradski Vrt a 12 km od přírodního parku Kopački Rit.

Aureus Osijek, self check-in
Aureus Osijek, self check-in

9,9 / 10 (12 hodnocení)

Nachází se v Osijeku, 800 metrů od Muzea výtvarných umění v Osijeku a 1.Aureus Osijek, 7 km od Muzea Slavonie, nabízí samoobslužný check-in a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.Tato nemovitost nabízí výhled na město a je 2.8 km od stadionu Gradski Vrt a 13 km od přírodního parku Kopački Rit.

LEGA-LEGA
LEGA-LEGA

9,9 / 10 (11 hodnocení)

LEGA-LEGA se nachází v Osijeku, jen 2 km od citadely a 600 metrů od Chorvatského národního divadla. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,1 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Boutique hotel Tvrđa
Boutique hotel Tvrđa

9,8 / 10 (387 hodnocení)

Boutique hotel Tvrđa se nachází v Osijeku v Osijecké-baranjské župě, 200 metrů od muzea Slavonie a 1,2 km od muzea výtvarného umění. K dispozici je pokojová služba a terasa. Nabízí venkovní bazén, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Studio Apartment Vijenac
Studio Apartment Vijenac

9,8 / 10 (171 hodnocení)

Studio Apartment Vijenac se nachází v Osijeku, 700 metrů od muzea Slavonie a 1,4 km od muzea výtvarného umění. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nachází se 1,5 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí bankomat.

Apartman Korzo Osijek
Apartman Korzo Osijek

9,8 / 10 (144 hodnocení)

Apartman Korzo Osijek se nachází v Osijeku, 400 metrů od muzea výtvarného umění a 1,4 km od muzea Slavonie. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Nabízí výhled do zahrady a na město a je vzdálen 2,9 km od stadionu Gradski Vrt.

APARTMANI INFINITY
APARTMANI INFINITY

9,8 / 10 (137 hodnocení)

APARTMANI INFINITY se nachází v Osijeku v Osječko-baranjské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Franko - SELF CHECK IN
Apartman Franko - SELF CHECK IN

9,8 / 10 (128 hodnocení)

Apartman Franko - SELF CHECK IN se nachází v Osijeku, 600 metrů od stadionu Gradski Vrt a 1,5 km od muzea Slavonie.Nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací a terasou.Tento apartmán se nachází 2,4 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a 12 km od přírodního parku Kopački Rit.

FACTORY - SELF check in
FACTORY - SELF check in

9,8 / 10 (126 hodnocení)

FACTORY - SELF check in se nachází asi 4,9 km od muzea Slavonie a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 3,7 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

TIME KEEPER - SELF check in
TIME KEEPER - SELF check in

9,8 / 10 (114 hodnocení)

TIME KEEPER - SELF check in se nachází v Osijeku, 1,3 km od muzea výtvarného umění a 2,8 km od muzea Slavonie, nabízí klimatizované ubytování s terasou a přichází Wi-Fi.3,8 km od stadionu Gradski Vrt a 14 km od přírodního parku Kopački Rit.