Ubytování ve městě Otok Zizanj

Město Otok Zizanj se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Otok Zizanj nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Otok Zizanj

Villa Gagliana Žižanj
Villa Gagliana Žižanj

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Gagliana Žižanj se nachází v Otoku Zizanj a nabízí restauraci, bar, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Serenity
House Serenity

10 / 10 (1 hodnocení)

House Serenity se nachází v Otoku Zizanj, 2,5 km od pláže Sovinje, 2,7 km od pláže Soline a 2,8 km od Dog Beach Bartovica. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Sunflower
House Sunflower

7 / 10 (3 hodnocení)

House Sunflower se nachází u pláže na ostrově Otok Zizanj, 2,8 km od psí pláže Bartovica a 8,9 km od historického muzea Biograd. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Sovinje a Soline jsou vzdálené 2,6 km.

Kućica Bona
Kućica Bona

7 / 10 (3 hodnocení)

Kućica Bona se nachází v obci Otok Zizanj, 2,5 km od psí pláže Bartovica a 8,5 km od muzea dědictví Biograd. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Sovinje je vzdálená 2,2 km a pláž Soline 2,4 km.

Stunning home in Zizanj with WiFi and 2 Bedrooms
Stunning home in Zizanj with WiFi and 2 Bedrooms

Stunning home in Žižanj se nachází v obci Otok Žižanj, jen 2,5 km od pláže Sovinje.Nabízím ubytování u pláže s Wi-Fi zdarma, zahradou a 2 ložnicemi.Nabízí výhled na moře a je vzdálen 2,7 km od pláže Soline a 2,8 km od Dog Beach Bartovica.

House Morning Star
House Morning Star

6 / 10 (4 hodnocení)

House Morning Star se nachází u pláže Otok Zizanj, 2,5 km od pláže Sovinje a 2,6 km od pláže Soline. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 2,6 km od Dog Beach Bartovica.