Ubytování ve městě Poljanak

Město Poljanak se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Poljanak nabízíme 16 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Poljanak

Villa Lucija
Villa Lucija

9,6 / 10 (200 hodnocení)

Villa Lucija se nachází v Poljanaku a nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory.

House Nina
House Nina

9,5 / 10 (73 hodnocení)

House Nina se nachází v malebné vesničce Poljanak ve středu Chorvatska, jen 2 km od největšího vodopádu v národním parku Plitvická jezera, a nabízí neplacené soukromé parkoviště přímo u ubytování.

Apartments Poljanak
Apartments Poljanak

9,4 / 10 (743 hodnocení)

Hotel Poljanak Apartments se nachází 2 km od vodopádů národního parku Plitvická jezera, 3 km od silnice D1, a nabízí ubytování se satelitní TV a bezplatné parkoviště.

Guesthouse Andrea
Guesthouse Andrea

9,4 / 10 (55 hodnocení)

Guesthouse Andrea se nachází v obci Sertić Poljana, 10 km od vstupu do národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu UNESCO. Nabízí apartmány s bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat zahradu s grilem a posezením.

Apartments Sertic 4 stars
Apartments Sertic 4 stars

9,3 / 10 (76 hodnocení)

Apartment Sertić se nachází 2 km od národního parku Plitvická jezera a regionální dálnice D1 a nabízí bezplatné Wi-Fi. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartment Familie Matovina
Apartment Familie Matovina

9,3 / 10 (33 hodnocení)

Apartment Familie Matovina se nachází uprostřed zeleně, 4 km od Plitvických jezer, které jsou na seznamu UNESCO, a nabízí možnost vlastního stravování. V apartmánu najdete satelitní TV s plochou obrazovkou a kompletně vybavený kuchyňský kout.

House Marica
House Marica

9,2 / 10 (8 hodnocení)

House Marica se nachází v Poljanaku, pouhých 1,8 km od Matovinské Lisiny, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 2,9 km od Sertić Poljana.

Apartment Goran
Apartment Goran

9,1 / 10 (100 hodnocení)

Apartment Goran se nachází v blízkosti území národního parku Plitvická jezera, jen několik minut chůze od Velkého vodopádu, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi připojením.

Guesthouse Milka
Guesthouse Milka

8,8 / 10 (240 hodnocení)

Guesthouse Milka se nachází ve městě Poljanak, 6 km od hlavního vstupu do národního parku Plitvická jezera, který je na seznamu organizace UNESCO. Penzion je obklopen zelení a nabízí svěží zahradu s posezením, pokoje a apartmány.

Canyon view
Canyon view

8,8 / 10 (32 hodnocení)

Canyon view se nachází v Poljanaku a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 7,1 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 10 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera.

Guest House Aurora
Guest House Aurora

8,5 / 10 (421 hodnocení)

Guest House Aurora se nachází na krásném místě uprostřed Národního parku Plitvická jezera, 2 km od zadního vchodu a 6 km od hlavního vchodu, a nabízí pohodlné pokoje a apartmány s veškerým potřebným vybavením.

Apartment Poljanak 5195a
Apartment Poljanak 5195a

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Poljanak 5195a se nachází v Poljanaku, 9,4 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 2, 11 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 2,7 km od Plitvických jezer. Stojí 6,4 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Jelka in Poljanak (Haus für 4 Personen)
Jelka in Poljanak (Haus für 4 Personen)

7 / 10 (4 hodnocení)

Jelka in Poljanak v Licko-senjské župě, Jelka in Poljanak Haus für 4 Personen má také zahradu.5 km od Plitvických jezer.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Guest House Nevenka
Guest House Nevenka

6,5 / 10 (11 hodnocení)

Guest House Nevenka se nachází 5,9 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments with a parking space Poljanak, Plitvice - 5195
Apartments with a parking space Poljanak, Plitvice - 5195

6 / 10 (6 hodnocení)

Apartments with a parking space Poljanak, Plitvice - 5195 se nachází v Poljanaku. Ubytování je vzdálené 11 km od Plitvických jezer a hosté mohou využívat soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday house with a parking space Poljanak, Plitvice - 15340
Holiday house with a parking space Poljanak, Plitvice - 15340

Holiday house with a parking space Poljanak, Plitvice - 15340 se nachází v Poljanaku, jen 1,8 km od Matovinské Lisiny. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům se nachází 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 2,9 km od Sertić Poljana.