Ubytování ve městě Prapatnica

Město Prapatnica se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Prapatnica nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Prapatnica

Holiday house Lovre
Holiday house Lovre

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday house Lovre se nachází v Prapatnici, 47 km od pevnosti Barone a radnice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lanterna
Villa Lanterna

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Lanterna se nachází v Prapatnici a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday House Daisy
Holiday House Daisy

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Holiday House Daisy se nachází v Prapatnici a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Vinea
Villa Vinea

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Vila Vinea se nachází v obci Prapatnica a nabízí ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také terasa a venkovní bazén. Soukromé parkoviště na místě je zdarma.

Villa Lujko
Villa Lujko

Villa Lujko se nachází v Prapatnici, 47 km od pevnosti Barone a radnice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.