Ubytování ve městě Puljane

Město Puljane se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Puljane nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puljane

Zen Promona
Zen Promona

10 / 10 (9 hodnocení)

Zen Promona se nachází v Puljane a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Bajadera
Villa Bajadera

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bajadera se nachází v Puljane v Šibenicko-kninské župě a nabízí balkon a výhled na hory. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home MateAna
Holiday Home MateAna

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Prázdninový dům MateAna se nachází v Puljane, 31 km od Šibeniku a 34 km od Vodice. Nabízí Wi-Fi zdarma a vlastní bezplatné parkoviště.

Villa uNIKAt with pool and sauna
Villa uNIKAt with pool and sauna

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa uNIKAt with pool and sauna se nachází v Puljane a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. 32 km od Vodice. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday home Sicici IV
Holiday home Sicici IV

6 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Sicici IV se nachází v Puljane a nabízí ubytování se soukromým bazénem. K vodopádům Krka je to 45 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Puljane with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms
Awesome home in Puljane with Outdoor swimming pool, WiFi and 3 Bedrooms

Apartmán Awesome home in Puljane se nachází v obci Puljane a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bbbbbbbbWi-Fi a 3 ložnicemi.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.