Ubytování ve městě Rastovača

Město Rastovača se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rastovača nabízíme 18 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rastovača

House Biba & Leona
House Biba & Leona

9,6 / 10 (324 hodnocení)

House Biba & Leona se nachází na klidném a malebném místě uprostřed národního parku Plitvice. Stojí 800 metrů od velkého vodopádu a má velkou zahradu.

Guest House Ljubo & Ana
Guest House Ljubo & Ana

9,5 / 10 (495 hodnocení)

Guest House Ljubo & Ana je penzion situovaný v klidné, zelení porostlé lokalitě v Rastovači, asi 1 km od vchodu 1 do Národního parku Plitvická jezera. Nabízí dětské hřiště, Wi-Fi zdarma a bezplatné parkování.

Guesthouse Ana&Ljubo
Guesthouse Ana&Ljubo

9,5 / 10 (144 hodnocení)

Guesthouse Ana&Ljubo se nachází v obci Rastovača v národním parku Plitvická jezera a nabízí ubytování s možností vlastního stravování. Ubytování je klimatizované a má terasu a bezplatné Wi-Fi.

House Milan
House Milan

9,5 / 10 (97 hodnocení)

House Milan se nachází v centru národního parku Plitvická jezera a je obklopen přírodou a klidnou atmosférou. Nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Vstup do parku je vzdálený 500 metrů.

FLORA HOUSE
FLORA HOUSE

9,4 / 10 (270 hodnocení)

FLORA HOUSE se nachází v obci Rastovača, 800 metrů od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Mlađen
Apartment Mlađen

9,4 / 10 (42 hodnocení)

Apartment Mlađen se nachází v obci Rastovača, 1,8 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 4,7 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Apartmán sídlí v budově z roku 1997 a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Pansion Danica
Pansion Danica

9,3 / 10 (863 hodnocení)

Pansion Danica se nachází v Rastovači, v národním parku Plitvická jezera. Budova je klimatizovaná a má zahradu, zařízenou terasu a gril. V celém areálu funguje bezplatné Wi-Fi a parkování na místě je zdarma.

House Flora
House Flora

9,3 / 10 (206 hodnocení)

House Flora se nachází v obci Rastovača, 700 metrů od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový penzion má klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Recepce je otevřená nepřetržitě.

Antemurale - Luxury rooms,Plitvice Lakes
Antemurale - Luxury rooms,Plitvice Lakes

9,3 / 10 (153 hodnocení)

Penzion Antemurale - Luxury rooms, Plitvice Lakes se nachází v obci Rastovača, 700 metrů od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. 3,6 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 2 a 5,3 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí zahradu a gril. Mezi zajímavosti v okolí patří 8,5 km vzdálená Matovinská Lisina a 9,1 km vzdálená Plitvica selo.

Apartment Perić
Apartment Perić

9,3 / 10 (38 hodnocení)

Apartment Perić nabízí ubytování s možností vlastního stravování v obci Plitvička Jezera, 800 metrů od národního parku. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Guest House Ljubica
Guest House Ljubica

9,1 / 10 (133 hodnocení)

Guest House Ljubica se nachází zhruba 500 metrů od slavných vodopádů Plitvická jezera. Nabízí bezplatné Wi-Fi, neplacené soukromé parkoviště, satelitní TV a společnou zahradu se zařízenou terasou.

House Nada
House Nada

9 / 10 (286 hodnocení)

House Nada se nachází ve vesnici Rastovača uvnitř národního parku Plitvická jezera a nabízí organizované prohlídky jezer a vodopádů. V prostorné zahradě jsou k dispozici terasy, lehátka, slunečníky a gril.

Vila Marija
Vila Marija

8,9 / 10 (346 hodnocení)

Vila Marija se nachází v obci Rastovača, 2,2 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 5,2 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Tento 4hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Guest House Spoljaric Sasa
Guest House Spoljaric Sasa

8,7 / 10 (172 hodnocení)

Guest House se nachází v obci Rastovača, uprostřed národního parku Plitvická jezera, nedaleko vstupu do parku. K dispozici je bezplatné Wi-Fi připojení.

House Luketić
House Luketić

8,6 / 10 (145 hodnocení)

House Luketić se nachází na klidném místě v obci Rastovača, asi 1,5 km od vstupu do národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu UNESCO. Nabízí pokoje se satelitní TV s plochou obrazovkou a bezplatným Wi-Fi.

House Ivan
House Ivan

8 / 10 (233 hodnocení)

House Ivan se nachází uprostřed svěží přírody v národním parku Plitvická jezera, pouhých 100 metrů od známých Plitvických vodopádů, a nabízí prostornou zahradu, sdílenou terasu a bezplatné Wi-Fi.

house anna
house anna

7,3 / 10 (6 hodnocení)

House anna se nachází v obci Rastovača v Licko-senjské župě a nabízí terasu a výhled do zahrady. 800 metrů od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Rooms with a parking space Rastovaca, Plitvice - 18022
Rooms with a parking space Rastovaca, Plitvice - 18022

Rooms with a parking space Rastovaca, Plitvice - 18022 se nachází v obci Rastovača, 1,3 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.