Ubytování ve městě Rošini

Město Rošini se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rošini nabízíme 16 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rošini

Villa Bavaria Porec
Villa Bavaria Porec

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bavaria Porec se nachází v Rošini, 24 km od Aquaparku Istralandia a 45 km od katedrály sv.Eufemia Rovinj, stejně jako 6.9 km od Eufraziovy baziliky.Toto plážové ubytování nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Pilic
Apartments Pilic

9,7 / 10 (32 hodnocení)

Apartments Pilic se nachází ve Stranici, Poreč. Nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, Wi-Fi zdarma, TV s plochou obrazovkou a zázemí pro grilování.

Apartments Flora
Apartments Flora

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Apartments Flora se nachází 24 km od aquaparku Istralandia a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Casa Lori
Casa Lori

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Casa Lori se nachází v Rošini a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Perla
Villa Perla

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Perla se nachází v Rošini na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Twins
Twins

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Twins se nachází asi 23 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Grazio
Villa Grazio

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Villa Grazio se nachází v Rošini na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 29 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Andrea Green Oasis
Andrea Green Oasis

9 / 10 (7 hodnocení)

Andrea Green Oasis se nachází v Rošini a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Vespera
Villa Vespera

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa Vespera se nachází v Rošini a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Marty
Villa Marty

Villa Marty se nachází v Rošini a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Lume
Villa Lume

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Lume se nachází v Rošini a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Rossa
Villa Rossa

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Rossa se nachází v Rošini. Klimatizované ubytování je vzdálené 28 km od obce Strunjan. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Martimar Porec
Villa Martimar Porec

8 / 10 (6 hodnocení)

Villa Martimar Porec se nachází v Rošini, 24 km od aquaparku Istralandia a 46 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Vila má také vlastní bazén.

Beautiful home in Rosini with Outdoor swimming pool, WiFi and 4 Bedrooms
Beautiful home in Rosini with Outdoor swimming pool, WiFi and 4 Bedrooms

Beautiful home in Rosini with Outdoor pool, Wi-Fi a 4 Bedrooms se nachází v Rošini a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.43 km od Terstu.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Malas Home
Malas Home

Malas Home se nachází v Rošini. 43 km od Terstu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday House Verica with pool
Holiday House Verica with pool

Holiday House Verica with pool se nachází v Rošini a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 44 km od Terstu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.