Ubytování ve městě Sesvete

Město Sesvete se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sesvete nabízíme 24 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sesvete

An Old House in Center of Sesvete, Shared Accomodations
An Old House in Center of Sesvete, Shared Accomodations

10 / 10 (1 hodnocení)

Rustic Hostel in Need of Repairs se nachází v Sesvětě, 7,6 km od záhřebské zoo.Nabízí sdílený salonek pro alergiky, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a vhodné zahradě.Ubytování je vzdálené asi 10 km od parku Maksimir, 11 km od vlakového nádraží v Záhřebu a 12 km od archeologického muzea v Záhřebu.Ubytování nabízí večerní zábavu a společnou kuchyň.

Studio apartman D
Studio apartman D

9,6 / 10 (150 hodnocení)

Studio apartman D se nachází v Sesvete, 9 km od výstaviště IKEA Zagreb, a nabízí ubytování s klimatizací. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartman MADAPE
Apartman MADAPE

9,6 / 10 (108 hodnocení)

Apartman MADAPE se nachází v Sesvete, 7,8 km od záhřebské zoo a 10 km od parku Maksimir. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Náměstí krále Tomislava a záhřebská katedrála jsou vzdálené 12 km.

Apartment Rose
Apartment Rose

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Rose se nachází v Sesvete, 14 km od záhřebské zoo, 16 km od parku Maksimir a 17 km od vlakového nádraží v Záhřebu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Raca
Hotel Raca

9,5 / 10 (242 hodnocení)

Hotel Raca se nachází v Sesvete, 10 km od záhřebské zoo a 12 km od parku Maksimir. Nabízí bar, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí služby concierge a úschovnu zavazadel. Ubytování je vhodné pro alergiky a je vzdálené 14 km od archeologického muzea v Záhřebu.

Iver apartman
Iver apartman

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Iver apartman se nachází v Sesvete, 14 km od záhřebské zoo, 16 km od parku Maksimir a 17 km od vlakového nádraží v Záhřebu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Apartmán je vzdálený 18 km od záhřebské katedrály a náměstí Ban Jelacic.

Antunović Hotel East
Antunović Hotel East

9,4 / 10 (739 hodnocení)

Antunović Hotel East se nachází v obci Sesvetski Kraljevec, 10 minut jízdy autobusem od záhřebské čtvrti Sesvete a 15 km od centra Záhřebu, a nabízí bezplatné hlídané parkoviště. Pokoje jsou klimatizované a vybavené satelitní TV.

Apartment Meli
Apartment Meli

9,4 / 10 (95 hodnocení)

Apartment Meli se nachází v Sesvete a nabízí ubytování s balkonem. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled do zahrady a je vzdálen 10 km od záhřebské zoo.

Rooms Villa Aria
Rooms Villa Aria

9,4 / 10 (62 hodnocení)

Villa Aria je nově postavený penzion situovaný na východním předměstí Záhřebu, hned vedle výjezdu Sesvete z dálnice A4. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Na místě je neplacené parkoviště.

Apartman Migliore
Apartman Migliore

9,4 / 10 (48 hodnocení)

Apartman Migliore se nachází v Sesvete, 7,7 km od parku Maksimir a 10 km od archeologického muzea v Záhřebu. Nabízí klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Gallus
Hotel Gallus

9,3 / 10 (335 hodnocení)

Hotel Gallus se nachází ve východní obchodní zóně Záhřebu, 15 minut jízdy od centra Záhřebu. Nabízí konferenční prostory a restauraci. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Hosté mají přístup na terasu.

Apartman MIA
Apartman MIA

9,2 / 10 (47 hodnocení)

Apartman MIA se nachází v Sesvete, 13 km od záhřebské zoo a 15 km od parku Maksimir. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Martini Zagreb Hotel and Restaurant
Hotel Martini Zagreb Hotel and Restaurant

9,1 / 10 (269 hodnocení)

Hotel Martini nabízí vlastní restauraci a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, velké BEZPLATNÉ BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ PRO VOZIDLO S TRAILER, TRUCKS ! ! Tento rodinný hotel se nachází 15 km od centra Záhřebu. Na místě je k dispozici neplacené hlídané parkoviště.

Beautiful home in Zagreb with Jacuzzi, WiFi and Heated swimming pool
Beautiful home in Zagreb with Jacuzzi, WiFi and Heated swimming pool

Krásný dům v Záhřebu s jacuzzi, 3 ložnicemi a WiFi se nachází v Sesvete, 8 km od záhřebské zoo, 10 km od parku Maksimir a 12 km od Archeologického muzea.Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Guest House Barrel
Guest House Barrel

8,7 / 10 (55 hodnocení)

Guest House Barrel se nachází v Sesvete a nabízí restauraci a pizzerii. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizované ubytování.

Rooms Stella
Rooms Stella

8,6 / 10 (238 hodnocení)

Rooms Stella se nachází 2,5 km od centra Sesvete a nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají satelitní TV a klimatizaci. Centrum Záhřebu je vzdálené 12 km.

Minihaus in Zagreb
Minihaus in Zagreb

8,4 / 10 (11 hodnocení)

Minihaus in Zagreb se nachází v Sesvete, 9,3 km od parku Maksimir a 11 km od vlakového nádraží.Nabízí terasu a výhled do zahrady.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Rooms Elez
Rooms Elez

8,3 / 10 (113 hodnocení)

Rooms Elez se nachází ve městě Kraljevec Sesvetski, 15 km od centra Záhřebu. Nabízí moderní klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným kabelovým internetem.

Stella Boutique Rooms
Stella Boutique Rooms

8,3 / 10 (11 hodnocení)

Stella Boutique Rooms se nachází v Sesvete, 10 km od záhřebské zoo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 13 km od vlakového nádraží v Záhřebu, 14 km od Archeologického muzea a 14 km od náměstí krále Tomislava. Hotel je nekuřácký a stojí 12 km od parku Maksimir.

B&B Gurman
B&B Gurman

8,2 / 10 (87 hodnocení)

B&B Gurman se nachází v Sesvete, 12 km od záhřebské zoo a 14 km od parku Maksimir. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou.

Apartments Dubec
Apartments Dubec

8 / 10 (18 hodnocení)

Apartments Dubec se nachází v Sesvete, 4,9 km od záhřebské zoo a 6,9 km od parku Maksimir. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Hotel Phoenix
Hotel Phoenix

7,4 / 10 (286 hodnocení)

Elegantní Hotel Phoenix se nachází ve východní části Záhřebu, 20 minut jízdy od centra. Hosté mohou relaxovat ve wellness centru s bazénem s protiproudem, saunou a vířivkou. K dispozici je také bezplatný nápoj na uvítanou a volný vstup do posilovny. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Hotel Zovko Zagreb
Hotel Zovko Zagreb

7,2 / 10 (120 hodnocení)

Hotel Zovko se nachází v Sesvete, pouhých 8 km od centra Záhřebu, a nabízí moderní a prostorné pokoje s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Na místě je restaurace.

Sobe Amadeus
Sobe Amadeus

5,2 / 10 (176 hodnocení)

Sobe Amadeus nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Sesvete, 5 km od IKEA Zagreb. Na místě je bar. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.