Ubytování ve městě Sibinj Krmpotski

Město Sibinj Krmpotski se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sibinj Krmpotski nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sibinj Krmpotski

Apartment Adriana-1
Apartment Adriana-1

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Adriana-1 se nachází v obci Sibinj Krmpotski v Licko-senjské župě a nabízí terasu. 26 km od Crikvenice. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Did Ive
Apartments Did Ive

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Apartmán Did Ive se nachází v obci Sibinj Krmpotski, 46 km od Riejky, a nabízí 3hvězdičkové ubytování s výhledem na moře.

Apartment Adriana-2
Apartment Adriana-2

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Adriana-2 se nachází u pláže v obci Sibinj Krmpotski, necelý 1 km od pláže Sibinj Krmpotski a 2,2 km od pláže Vrátaruša. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Sibinj a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Sanja
Apartments Sanja

8,7 / 10 (7 hodnocení)

Apartmány Sanja se nacházejí v obci Sibinj Krmpotski v Licko-senjské župě, nedaleko pláží Sibinj Krmpotski a Sibinj, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Anita
Apartments Anita

8,4 / 10 (60 hodnocení)

Apartmány Anita se nacházejí v obci Sibinj Krmpotski v Licko-senjské župě, 400 metrů od pláže Sibinj Krmpotski, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Adriana-3
Apartment Adriana-3

5,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Adriana-3 se nachází v obci Sibinj Krmpotski v Licko-senjské župě a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.