Ubytování ve městě Sinj

Město Sinj se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sinj nabízíme 52 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sinj

Villa Elegance
Villa Elegance

10 / 10 (5 hodnocení)

Villa Elegance se nachází v Sinji a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku.

3 Luxury bedroom Apartment EMMA
3 Luxury bedroom Apartment EMMA

10 / 10 (4 hodnocení)

3 Luxury bedroom Apartment EMMA se nachází v Sinji a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Kamičak
Apartman Kamičak

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Kamičak se nachází v Sinji a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou.

Vacation villa Matic with 7 bedrooms
Vacation villa Matic with 7 bedrooms

10 / 10 (3 hodnocení)

Vacation villa Matic with 7 bedrooms se nachází v Sinji a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome home in Sinj with 4 Bedrooms, Jacuzzi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Sinj with 4 Bedrooms, Jacuzzi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Awesome home in Sinj se 4 ložnicemi, vířivkou a Wi-Fi se nachází v Sinji a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Sika
Kuća za odmor Sika

10 / 10 (2 hodnocení)

Kuća za odmor Sika se nachází v Sinji a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Palomino house
Palomino house

10 / 10 (1 hodnocení)

Palomino house se nachází v Sinji a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Luxury Apartment Knezovic
Luxury Apartment Knezovic

9,9 / 10 (104 hodnocení)

Luxury Apartment Knezovic se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a barem. Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a pokojovou službu.

Apartment Ispod ure
Apartment Ispod ure

9,9 / 10 (33 hodnocení)

Apartment Ispod ure se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Ubytování má výhled do zahrady a terasu.

Apartment Cecilija
Apartment Cecilija

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Cecilija se nachází v Sinji a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. 35 km od Splitu.

Holiday house Mala
Holiday house Mala

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Holiday house Mala se nachází v Sinji a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén a zahradu. 38 km od Splitu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Lavanda
Apartment Lavanda

9,8 / 10 (62 hodnocení)

Apartment Lavanda se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Apartmán je vzdálený 34 km od sochy Řehoře Ninského a archeologického muzea ve Splitu.

Apartment Lavanda - Suite
Apartment Lavanda - Suite

9,8 / 10 (49 hodnocení)

Apartment Lavanda - Suite se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park, a nabízí klimatizaci. Apartmán je vzdálený 34 km od sochy Řehoře Ninského a archeologického muzea ve Splitu.

Apartment Boba
Apartment Boba

9,8 / 10 (30 hodnocení)

Apartment Boba se nachází v Sinji, 32 km od archeologického parku Salona a 34 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí terasu a klimatizaci. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Nada
Apartman Nada

9,7 / 10 (79 hodnocení)

Apartman Nada se nachází v Sinji, 32 km od archeologického parku Salona a 34 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. 36 km od Diokleciánova paláce. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ana
Apartment Ana

9,7 / 10 (34 hodnocení)

Apartment Ana se nachází v Sinji, 32 km od archeologického parku Salona a 34 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Nabízí výhled na město a hory a je vzdálen 36 km od Diokleciánova paláce.

Studio Apartmani Kaja i Iva
Studio Apartmani Kaja i Iva

9,7 / 10 (33 hodnocení)

Studio Apartmani Kaja se nachází v Sinji, 32 km od archeologického parku Salona a 34 km od stadionu Mladezi Park. i Iva poskytuje ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí výhled na město a je vzdálen 35 km od Diokleciánova paláce a 35 km od arény Spaladium.

Apartment Antea
Apartment Antea

9,7 / 10 (26 hodnocení)

Apartment Antea se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Budova byla postavena v roce 1968 a nabízí klimatizované pokoje s balkonem.

Apartman Alka
Apartman Alka

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Apartman Alka se nachází v Sinji ve Splitsko-dalmatské župě a nabízí balkon. 46 km od Bašky Vody. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

3-bedroom lovely Apartman Mladina
3-bedroom lovely Apartman Mladina

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Apartmán Mladina se 3 ložnicemi a balkonem se nachází v Sinji ve Splitsko-dalmatské župě. Apartmán je vzdálený 35 km od Diokleciánova paláce a 34 km od arény Spaladium.

Mila Apartment
Mila Apartment

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Mila Apartment se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Nabízí výhled na město a hory a je vzdálen 35 km od Diokleciánova paláce.

Marko&Luka
Marko&Luka

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Marko&Luka se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Ubytování je vzdálené 35 km od Diokleciánova paláce, 34 km od arény Spaladium a 35 km od sochy Gregora Ninského. 35 km od stadionu Poljud a městského muzea ve Splitu.

Sunshine Holiday Home
Sunshine Holiday Home

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Sunshine Holiday Home se nachází v Sinji a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

apartman Luka
apartman Luka

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Apartmán Luka se nachází v Sinji a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 32 km od archeologického parku Salona. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Sinjska Alka
Apartman Sinjska Alka

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Apartman Sinjska Alka se nachází asi 32 km od archeologického parku Salona a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Apartmán je vzdálený 34 km od stadionu Mladezi Park a 35 km od Diokleciánova paláce. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

Luxury apartments Petrovac
Luxury apartments Petrovac

9,5 / 10 (118 hodnocení)

Luxury apartments Petrovac se nachází v Sinji a nabízí restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 35 km od Splitu.

Apartment Antonia
Apartment Antonia

9,5 / 10 (33 hodnocení)

Apartment Antonia se nachází v Sinji, 33 km od archeologického parku Salona a 35 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Corona B&B
Corona B&B

9,4 / 10 (80 hodnocení)

Corona B&B se nachází v Sinji, 30 km od archeologického parku Salona a 32 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a společným salonkem. Tento bed and breakfast nabízí bezplatné parkování a bankomat.

Apartman Dalmatinka
Apartman Dalmatinka

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Apartman Dalmatinka se nachází 34 km od stadionu Mladezi Park a nabízí ubytování se zahradou, grilem, terasou a výhledem do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Alkar
Apartment Alkar

9,3 / 10 (21 hodnocení)

Apartment Alkar se nachází v Sinji, pouhých 31 km od archeologického parku Salona. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. 34 km od Spaladium Arena a od sochy Gregora Ninského.

Villa Fila
Villa Fila

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Fila se nachází v Sinji a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. 49 km od Bašky Vody.

Hostel Sinj
Hostel Sinj

9,2 / 10 (40 hodnocení)

Hostel Sinj se nachází v Sinji a nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také sdílený lounge.

Studio Apartments Kamicak
Studio Apartments Kamicak

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Studio Apartments Kamicak se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento prázdninový dům se nachází 35 km od Diokleciánova paláce a 34 km od sportovní haly Spaladium Arena.

Apartment/Room ''Dalmacija'' SINJ
Apartment/Room ''Dalmacija'' SINJ

9,1 / 10 (106 hodnocení)

Apartment/Room se nachází v Sinji, 36 km od Splitu.'Dalmacija'' SINJ nabízí bar a bezplatné Wi-Fi.

Central & Vintage Apartment Sinj
Central & Vintage Apartment Sinj

9,1 / 10 (24 hodnocení)

Central & Vintage Apartment Sinj se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou.

Apartment Naita
Apartment Naita

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Naita se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování je vzdálené 35 km od sochy Řehoře Ninského a archeologického muzea ve Splitu.

Holiday house few minutes from center of Sinj
Holiday house few minutes from center of Sinj

9 / 10 (8 hodnocení)

Holiday house few minutes from center of Sinj se nachází v Sinji a nabízí zahradu a terasu. 46 km od Bašky Vody. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Domina
Holiday Home Domina

9 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Domina se nachází v Sinji, 25 km od archeologického parku Salona a 27 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Nice apartment in Sinj with WiFi and 3 Bedrooms
Nice apartment in Sinj with WiFi and 3 Bedrooms

9 / 10 (1 hodnocení)

Pěkný apartmán v Sinji se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park.Nabízí Wi-Fi zdarma a klimatizaci.Ubytování je vzdálené 34 km od sochy Řehoře Ninského a archeologického muzea ve Splitu.

Breezy Village Apartment
Breezy Village Apartment

Breezy Village Apartment se nachází v Sinji a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Luxury Villa Rilassante-Heated Pool,Full Privacy,Children Playground
Luxury Villa Rilassante-Heated Pool,Full Privacy,Children Playground

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází v Sinji, 41 km od archeologického parku Salona a 43 km od stadionu Mladezi Park. Luxury Villa Rilassante-vyhřívaný bazén, Full Privacy, Children Playground nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu.

House Alka
House Alka

8,4 / 10 (15 hodnocení)

House Alka se nachází v Sinji, 33 km od stadionu Mladezi Park, 35 km od Diokleciánova paláce a 34 km od arény Spaladium. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 31 km od archeologického parku Salona a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Ljubica Sinj
Apartment Ljubica Sinj

8 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Ljubica Sinj se nachází v Sinji, 31 km od archeologického parku Salona a 33 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s kuchyní. Apartmán je vzdálený 34 km od sochy Řehoře Ninského a archeologického muzea ve Splitu.

Hotel Alkar
Hotel Alkar

7,9 / 10 (319 hodnocení)

Hotel Alkar se nachází v Sinji a nabízí vlastní restauraci a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Holiday Home in Sinj
Two-Bedroom Holiday Home in Sinj

Two-Bedroom Holiday Home in Sinj se nachází v Sinji a nabízí ubytování se soukromým bazénem.36 km od Splitu.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful home in Sinj with 5 Bedrooms
Beautiful home in Sinj with 5 Bedrooms

Beautiful home in Sinj with 5 Bedrooms se nachází v Sinji a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning home in Sinj with 5 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi
Stunning home in Sinj with 5 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi

Úžasný dům in Sinj se nachází v Sinji a nabízí ubytování s vířivkou, Wi-Fi a venkovním bazénem.41 km od archeologického parku Salona.Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Rooms with a parking space Sinj, Zagora - 14466
Rooms with a parking space Sinj, Zagora - 14466

Rooms with a parking space Sinj, Zagora - 14466 nabízí ubytování v Sinji. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi.