Ubytování ve městě Stari Pazin

Město Stari Pazin se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Stari Pazin nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Stari Pazin

Apartment Flores
Apartment Flores

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Flores se nachází ve městě Stari Pazin a nabízí ubytování s terasou. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Kristina
Villa Kristina

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Kristina se nachází ve městě Stari Pazin na Istrii a nabízí terasu. 28 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Heaven
Villa Heaven

Villa Heaven se nachází ve městě Stari Pazin, 35 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 39 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday House Mateo with Private Pool
Holiday House Mateo with Private Pool

Holiday House Mateo with Private Pool se nachází ve městě Stari Pazin a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 26 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Casa Dea Holiday Home with Private Pool
Casa Dea Holiday Home with Private Pool

Casa Dea se nachází ve městě Stari Pazin a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 27 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.