Ubytování ve městě Štrigova

Město Štrigova se nachází v regionu Mezimuřská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Štrigova nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Štrigova

Glamping Vila Trilogy
Glamping Vila Trilogy

10 / 10 (9 hodnocení)

Glamping Vila Trilogy se nachází 32 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a 44 km od golfového hřiště Ptuj. Nabízí saunu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home AdaliA
Holiday home AdaliA

10 / 10 (4 hodnocení)

Prázdninový dům Adalia se nachází ve Štrigově a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, bar, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na golfové hřiště Moravske Toplice Livada je to 33 km a na golfové hřiště Ptuj 48 km.

One-Bedroom Holiday Home in Strigova
One-Bedroom Holiday Home in Strigova

10 / 10 (1 hodnocení)

One-Bedroom Holiday Home in Strigova se nachází ve Štrigově.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Rojko
Holiday Home Rojko

9,9 / 10 (81 hodnocení)

Holiday Home Rojko se nachází ve Štrigově, 33 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada, a nabízí ubytování s fitness centrem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a šipkám.

Elizabeta Holiday Home
Elizabeta Holiday Home

9,9 / 10 (40 hodnocení)

Elizabeta Holiday Home je samostatně stojící prázdninový dům se zahradou nacházející se ve Štrigově v okrese Međimurje, přibližně 1,5 km od termálních lázní Sveti Martin.

Holiday Home Fijolica
Holiday Home Fijolica

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Holiday Home Fijolica se nachází ve Štrigově, 35 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a 47 km od golfového hřiště Ptuj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Kuća za odmor KODBA
Kuća za odmor KODBA

9,8 / 10 (29 hodnocení)

Kuća za odmor KODBA se nachází ve Štrigově, 30 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a 44 km od golfového hřiště Ptuj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartman Arena
Apartman Arena

9,8 / 10 (16 hodnocení)

Apartman Arena se nachází v obci Štrigova, pouhých 35 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada, a nabízí ubytování u pláže s bezplatnými jízdními koly, barem, zahradou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Holiday Home Međimurski Raj
Holiday Home Međimurski Raj

9,7 / 10 (40 hodnocení)

Holiday Home Međimurski Raj se nachází ve Štrigově, 37 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a 42 km od golfového hřiště Ptuj, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Holiday Home Mađerka
Holiday Home Mađerka

9,1 / 10 (11 hodnocení)

Holiday Home Mađerka se nachází 9 km od obce Sveti Martin na Muri a může se pochlubit výhledem do zahrady. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.