Ubytování ve městě Sveta Marina

Město Sveta Marina se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveta Marina nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveta Marina

House 61 Sveta Marina
House 61 Sveta Marina

9,7 / 10 (42 hodnocení)

House 61 Sveta Marina se nachází v letovisku Sveta Marina na Istrii, 200 metrů od pláže Huboka, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Andrea
Apartment Andrea

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Andrea se nachází ve městě Sveta Marina, 300 metrů od moře, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi. 8 km od Labinu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Villa Marina
Villa Marina

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Marina se nachází ve městě Sveta Marina a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 700 metrů od pláže Huboka a 1,2 km od pláže Sveta Marina.

Apartment Gloria-2
Apartment Gloria-2

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Gloria-2 se nachází v letovisku Sveta Marina, pouhých 1,9 km od pláže Mali Portluk, a nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.

Villa Paula
Villa Paula

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Paula se nachází v letovisku Sveta Marina, 500 metrů od pláže Huboka a necelý 1 km od pláže Sveta Marina, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a windsurfingu.

Apartment Gloria-1
Apartment Gloria-1

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Gloria-1 se nachází v letovisku Sveta Marina, pouhé 2 km od pláže Mali Portluk, a nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.

Apartment Gloria-3
Apartment Gloria-3

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Gloria-3 se nachází v letovisku Sveta Marina, pouhých 800 metrů od pláže Sveta Marina, a nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.

Apartment Sv. Marina 3
Apartment Sv. Marina 3

7 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Sv. Marina 3 se nachází v letovisku Sveta Marina, 600 metrů od pláže Huboka, 1 km od pláže Sveta Marina a 40 km od hradu Morosini-Grimani. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment in Sveta Marina/Istrien 8787
Apartment in Sveta Marina/Istrien 8787

6,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment in Sveta Marina/Istrien 8787 se nachází ve městě Sveta Marina, pouhých 600 metrů od pláže Huboka, nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Ubytování je vzdálené 40 km od hradu Pazin a 49 km od hradu Dvigrad.

Apartment Sv. Marina 1
Apartment Sv. Marina 1

6 / 10 (5 hodnocení)

Nachází se v letovisku Sveta Marina na Istrii, s plážemi Huboka a Sveta Marina. Apartmán Sv. Marina 1 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Labin Waterfront - Stunning Sea Views - Jacuzzi - Sauna - Pool Table
Villa Labin Waterfront - Stunning Sea Views - Jacuzzi - Sauna - Pool Table

Villa Labin Waterfront - Stunning Sea Views - Jacuzzi - Sauna - Pool Table nabízí ubytování se zahradou a balkonem, méně než 1 km od pláže Mali Portluk. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

Villa Vlastelini II with sea view, beachfront and wellness
Villa Vlastelini II with sea view, beachfront and wellness

Villa Vlastelini II se nachází v letovisku Sveta Marina, méně než 1 km od pláže Mali Portluk a 16 minut chůze od pláže Prklog. Nabízí výhled na moře, pláž a wellness, fitness centrum a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.