Ubytování ve městě Sveti Ivan

Město Sveti Ivan se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveti Ivan nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveti Ivan

Apartment Ivan
Apartment Ivan

10 / 10 (23 hodnocení)

Apartmán Ivan se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski, 19 km od přístavu Punat, 40 km od hradu Trsat a 41 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od františkánského kláštera Košljun a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Miko
Apartment Miko

10 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Miko se nachází 19 km od přístavu Punat a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 18 km od františkánského kláštera Košljun a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Luxury Villa Sara in Malinska
Luxury Villa Sara in Malinska

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Luxusní Villa Sara se nachází v obci Malinska, nedaleko pláže Rova a 2,1 km od pláže Draga.Nabízí balkon s výhledem do zahrady, sezónní venkovní bazén a sdílený salonek.Vila se soukromým bazénem, bbbbbbbbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday House Vela Vrta
Holiday House Vela Vrta

9,6 / 10 (15 hodnocení)

Holiday House Vela Vrta se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat šnorchlování a cyklistice.

Apartments Damir
Apartments Damir

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartments Damir se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski, 18 km od františkánského kláštera Kosljun a 19 km od přístavu Punat. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 40 km od hradu Trsat, 41 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 41 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Všechny pokoje mají balkon.

Apartments in Klanice/Insel Krk 14692
Apartments in Klanice/Insel Krk 14692

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartments in Klanice/Insel Krk 14692 nabízí ubytování v obci Sveti Ivan Dobrinjski, 2,9 km od pláže Slamni.2,8 km od pláže Komoriška.Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Kačić
Apartman Kačić

8,3 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Kačić se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, zahradu a sdílený lounge.

Villa Adeline
Villa Adeline

Vila Adeline se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbvýhledem do zahrady a balkonem.Nachází se 17 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí terasu a bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Meri
Apartments Meri

7,7 / 10 (9 hodnocení)

Apartmány Meri se nacházejí v obci Sveti Ivan na ostrově Krk, 2,2 km od pláže Rova, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Stunning home in Sveti Ivan Dobrinjski with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Stunning home in Sveti Ivan Dobrinjski with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

Stunning home in Sveti Ivan Dobrinjski se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbWi-Fi a 2 ložnicemi.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 17 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Sveti Ivan Dobrinjski with 2 Bedrooms, WiFi and Swimming pool
Awesome home in Sveti Ivan Dobrinjski with 2 Bedrooms, WiFi and Swimming pool

Krásný dům v Sveti Ivan Dobrinjski se 2 ložnicemi, venkovním bazénem a bazénem se nachází v obci Sveti Ivan Dobrinjski a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Atractive and completley New 5 stars Villa Jazz
Atractive and completley New 5 stars Villa Jazz

Atractive and completley New 5 stars Villa Jazz nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem, barem a terasou, asi 17 km od františkánského kláštera Kosljun. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Sara
Villa Sara

Villa Sara se nachází v obci Sveti Ivan, 2,5 km od pláže Draga a 2,6 km od pláže Rova. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.