Ubytování ve městě Sveti Petar u Šumi

Město Sveti Petar u Šumi se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Sveti Petar u Šumi nabízíme 38 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sveti Petar u Šumi

Tone
Tone

10 / 10 (3 hodnocení)

Tone se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Luna Rossa
Villa Luna Rossa

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Luna Rossa se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Ferienhaus Prenc
Ferienhaus Prenc

10 / 10 (1 hodnocení)

Ferienhaus Prenc se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 28 km od katedrály sv. Eufemie a 41 km od aquaparku Istralandia. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Stari Punat
Villa Stari Punat

10 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar. Villa Stari Punat nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Sv. Petar u Sumi/Istrien 27831
Apartment Sv. Petar u Sumi/Istrien 27831

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Sv. Petar u Sumi/Istrien 27831 se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 38 km od aquaparku Istralandia, 47 km od amfiteátru Pula Arena a 11 km od hradu Pazin. Ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Natasi
Villa Natasi

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Natasi se nachází v obci Sveti Petar u Šumi na Istrii a nabízí terasu. 20 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća Roža - Dolinci
Kuća Roža - Dolinci

10 / 10 (1 hodnocení)

Kuća Roža - Dolinci se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Luna Bianca
Villa Luna Bianca

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Luna Bianca se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Leon with Private Pool
Leon with Private Pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Leon with Private Pool se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 27 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stara Hiža in Sveti Petar u Šumi (Haus für 6-8 Personen)
Stara Hiža in Sveti Petar u Šumi (Haus für 6-8 Personen)

10 / 10 (1 hodnocení)

Stara Hiža v Sveti Petar u Šumi (Haus für 6-8 Personen) se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 26 km od Poreče a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Poli Murvu
Holiday Home Poli Murvu

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Holiday Home Poli Murvu se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště.

Villa Eos
Villa Eos

9,8 / 10 (26 hodnocení)

Villa Eos se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 30 km od katedrály sv. Eufemie a 39 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Artemis
Villa Artemis

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Villa Artemis se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 30 km od katedrály sv. Eufemie a 39 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Bosca
Casa Bosca

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Bosca se nachází asi 25 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Helios
Villa Helios

9,6 / 10 (15 hodnocení)

Villa Helios se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. 27 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Haus Nono
Haus Nono

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Haus Nono se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 40 km od aquaparku Istralandia, 48 km od amfiteátru Pula Arena a 9,1 km od hradu Pazin. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Olea
Villa Olea

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Olea se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 27 km od katedrály sv. Eufemie a 38 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Central Istria
House Central Istria

9,3 / 10 (9 hodnocení)

House Central Istria se nachází v obci Sveti Petar u Šumi na Istrii a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Florens - ROJ469
Holiday Home Florens - ROJ469

9 / 10 (10 hodnocení)

Holiday Home Florens - ROJ469 se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Little App - magical surrounding
Little App - magical surrounding

9 / 10 (5 hodnocení)

Little App - magical circus se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 37 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a bankomatem. 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Kovač
Villa Kovač

9 / 10 (4 hodnocení)

Villa Kovač se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 40 km od aquaparku Istralandia, 48 km od amfiteátru Pula Arena a 9,2 km od hradu Pazin. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Nikolina 526
House Nikolina 526

9 / 10 (1 hodnocení)

House Nikolina 526 se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 38 km od aquaparku Istralandia, a nabízí klimatizaci. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Atraktivna seoska kuća s bazenom
Atraktivna seoska kuća s bazenom

Atraktivna seoska kuća s bazenom se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi.Nachází se 19 km od hradu Pazin a nabízí terasu a bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Srblin
Apartment Srblin

8,4 / 10 (9 hodnocení)

Apartmán Srblin se nachází v obci Sveti Petar u Šumi, 27 km od katedrály sv. Eufemie, 37 km od aquaparku Istralandia a 48 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Nikolina - Roj412
Holiday Home Nikolina - Roj412

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar. u Šumi, Holiday Home Nikolina - Roj412 nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Vrt - ROJ459
Holiday Home Vrt - ROJ459

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar. Prázdninový dům Vrt - ROJ459 nabízí soukromý bazén. 27 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Bella Area
Villa Bella Area

8 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar. Villa Bella Area se nachází na Istrii a nabízí terasu. 22 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Anastasia
Holiday Home Anastasia

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Anastasia se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Oleandra
Villa Oleandra

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Nachází se v obci Sveti Petar. Villa Oleandra nabízí ubytování se soukromým bazénem. 25 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Luna Nera
Villa Luna Nera

7 / 10 (10 hodnocení)

Villa Luna Nera se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Botra Maria - ROJ458
Holiday Home Botra Maria - ROJ458

7 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar. Prázdninový dům Botra Maria - ROJ458 má soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 27 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Villa Karmen - Roj454
Holiday Home Villa Karmen - Roj454

Holiday Home Villa Karmen - Roj454 se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 27 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Kate
Villa Kate

6 / 10 (6 hodnocení)

Villa Kate se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 25 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family friendly house with a swimming pool Sveti Petar u Sumi, Central Istria - Sredisnja Istra - 7092
Family friendly house with a swimming pool Sveti Petar u Sumi, Central Istria - Sredisnja Istra - 7092

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar. U Šumi, Family friendly house with a swimming pool Sveti Petar u Sumi, Central Istria - Sredisnja Istra - 7092 nabízí ubytování se soukromým bazénem. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Josip - ROJ436
Holiday Home Josip - ROJ436

Holiday Home Josip - ROJ436 se nachází v obci Sveti Petar u Šumi a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Na místě je soukromé parkoviště.

LaMaison
LaMaison

LaMaison se sezónním venkovním bazénem, bbzahradou a terasou nabízí ubytování ve Sveti Petar u Šumi, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén.Tato nemovitost nabízí soukromý bazén a bezplatné soukromé parkoviště.

Awesome home in Sveti Petar u Sumi with Private swimming pool, 3 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Awesome home in Sveti Petar u Sumi with Private swimming pool, 3 Bedrooms and Outdoor swimming pool

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar.U Šumi, Krásný dům ve Sveti Petar u Sumi s WiFi, Soukromým bazénem a Venkovním bazénem nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 27 km od katedrály sv.Eufemie v Rovinji nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Sveti Petar u Sumi with a Fireplace 02
Holiday Home Sveti Petar u Sumi with a Fireplace 02

Ubytování Sveti Petar se nachází v obci Sveti Petar. Prázdninový dům Sveti Petar u Sumi with a Fireplace 02 nabízí ubytování se soukromým bazénem. 25 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.