Ubytování ve městě Tar

Město Tar se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Tar nabízíme 84 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tar

Aurora
Aurora

10 / 10 (6 hodnocení)

Aurora se nachází v Taru, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 10 km od Eufraziovy baziliky. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. K dispozici je zahrada a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Blechi
Casa Blechi

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Blechi nabízí ubytování v Taru, 2,7 km od pláže Maestral. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Olive
Apartman Olive

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartman Olive se nachází v Taru a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat šnorchlování a tenisu.

App Chriss
App Chriss

10 / 10 (1 hodnocení)

App Chriss se nachází v Taru. 41 km od Terstu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Awesome home in Tar with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Awesome home in Tar with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Amazing home in Tar se nachází v Taru a nabízí soukromý bazén, výhled na moře, Wi-Fi a 2 ložnice.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Miro
Apartment Miro

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Miro se nachází v Taru na Istrii a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Camelia
Villa Camelia

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Camelia se nachází v Taru a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 40 km od Terstu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Maria
Maria

10 / 10 (1 hodnocení)

Maria se nachází v Taru, 13 km od aquaparku Istralandia, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 10 km od Eufraziovy baziliky.

Villa Puccini
Villa Puccini

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Puccini se nachází v Taru na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

VILLA BIANCHERA
VILLA BIANCHERA

10 / 10 (1 hodnocení)

VILLA BIANCHERA se nachází v Taru na Istrii a nabízí zahradu. 40 km od Terstu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Emma
Villa Emma

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Emma se nachází v Taru na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od obce Strunjan a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

App OZ
App OZ

10 / 10 (1 hodnocení)

App OZ se nachází v Taru, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 10 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí v Poreči. Stojí 13 km od aquaparku Istralandia a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Lorun 47
Apartment Lorun 47

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Apartment Lorun 47 se nachází v Taru na Istrii a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Li
Apartment Li

9,8 / 10 (63 hodnocení)

Apartment Li se nachází v Taru, 13 km od aquaparku Istralandia a 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a cyklistice.

Papillon i Dolce Vita
Papillon i Dolce Vita

9,8 / 10 (52 hodnocení)

Papillon i Dolce Vita se nachází v Taru, 13 km od aquaparku Istralandia a 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Villa Baldi
Villa Baldi

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Villa Baldi se nachází v Taru na Istrii, 13 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sezónním venkovním bazénem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Brcic
Apartments Brcic

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Apartmány Brcic se nacházejí v Rovinji, 49 km od katedrály sv. Eufemie, a nabízejí zahradu, balkon a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Grande
Villa Grande

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Grande se nachází v Taru a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 15 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Borgo 8
Apartments Borgo 8

9,6 / 10 (199 hodnocení)

Apartments Borgo 8 se nachází v tradičním kamenném domě v Taru a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat zahradu a gril.

Apartman Matej
Apartman Matej

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Apartman Matej se nachází v Taru a nabízí restauraci a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Daisy
Villa Daisy

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Villa Daisy se nachází v Taru a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Ulivo
Casa Ulivo

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Casa Ulivo se nachází v Taru a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Klimatizované ubytování je vzdálené 37 km od obce Strunjan.

App Mates
App Mates

9,5 / 10 (18 hodnocení)

App Mates se nachází v Taru. 41 km od Terstu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Emanuel
Apartmani Emanuel

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Apartmani Emanuel se nachází 13 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Comfortable Villa Marinela with Pool and Garden
Comfortable Villa Marinela with Pool and Garden

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Comfortable Villa Marinela with Pool and Garden se nachází v Taru, 13 km od aquaparku Istralandia a 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Koseto Tar
Koseto Tar

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Koseto Tar se nachází v Taru, 13 km od aquaparku Istralandia a 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí masáže.

Apartment Mirijana
Apartment Mirijana

9,3 / 10 (21 hodnocení)

Apartment Mirijana se nachází pouhých 5 minut jízdy od pláže a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, terasou, zázemím pro grilování, výhledem na moře a bezplatným Wi-Fi připojením.

Apartment Eda - KST257
Apartment Eda - KST257

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Eda - KST257 se nachází v Taru a nabízí ubytování se soukromým bazénem, soukromým parkovištěm a bezplatným Wi-Fi. 39 km od obce Strunjan.

Apartment Nona
Apartment Nona

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Nona se nachází v Taru, 48 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 10 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí v Poreči, a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Ema
Apartman Ema

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Apartman Ema se nachází přibližně 49 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Landhaus Nona Kapona
Landhaus Nona Kapona

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Landhaus Nona Kapona se nachází v Taru a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 40 km od Terstu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Mira
Apartments Mira

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Apartments Mira se nachází v Taru, 37 km od Strunjanu, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Villa Bella Vista
Villa Bella Vista

9 / 10 (15 hodnocení)

Villa Bella Vista se nachází v Taru a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat cyklistice a tenisu.

Holiday Home Sara - KST251
Holiday Home Sara - KST251

9 / 10 (8 hodnocení)

Holiday Home Sara - KST251 se nachází v Taru a nabízí soukromý bazén. 15 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Ledi
Holiday Home Ledi

9 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Ledi se nachází v Taru na Istrii a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Ulika-1
Apartment Ulika-1

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Ulika-1 se nachází v Taru na Istrii a má zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od obce Strunjan a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Sunrise in Tar
Sunrise in Tar

9 / 10 (3 hodnocení)

Sunrise in Tar se nachází v Taru na Istrii a nabízí balkon.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment MIA
Apartment MIA

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartment MIA se nachází v letovisku Tar, 49 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 10 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Marko Aurelia
Villa Marko Aurelia

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Marko Aurelia se nachází v Taru a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Limone
Casa Limone

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Limone se nachází v Taru, 10 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Aquapark Istralandia je vzdálený 14 km a katedrála sv. Eufemie Rovinj 47 km.

Apartment Kunfin V
Apartment Kunfin V

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Kunfin V se nachází v Taru, jen 2,4 km od pláže Santa Marina. Nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 9,2 km od Eufraziovy baziliky.

Casa Eden
Casa Eden

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Eden se nachází v Taru. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Bianca
Villa Bianca

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bianca se nachází v Taru a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. 39 km od obce Strunjan.

Villa Nina
Villa Nina

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Nina se nachází asi 15 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment in Tar/Porec/Istrien 40007
Apartment in Tar/Porec/Istrien 40007

Apartment in Tar/Porec/Istrien 40007 se nachází v Taru na Istrii a nabízí balkon.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Brigita A2
Brigita A2

Brigita A2 se nachází v Taru. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od obce Strunjan a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Tar, Porec - 7026
Apartments with a parking space Tar, Porec - 7026

Apartments with a parking space Tar, Porec - 7026 se nachází v Taru, 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 10 km od Eufraziovy baziliky a 10 km od hlavního náměstí v Poreči. Stojí 13 km od aquaparku Istralandia a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Roviš
Apartments Roviš

8,9 / 10 (23 hodnocení)

Apartments Roviš se nachází v Taru v Istrijské župě, 41 km od Terstu. Nabízí zahradní gril a terasu. K zázemí patří také aquapark, restaurace a bar. Do města Portorož je to 25 km.