Ubytování ve městě Tribalj

Město Tribalj se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Tribalj nabízíme 54 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tribalj

Villa Mediteran
Villa Mediteran

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Mediteran se nachází v Tribalji a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7 km od Crikvenice a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa ARIA
Villa ARIA

10 / 10 (3 hodnocení)

Nachází se v Tribalj v Villa ARIA má terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Manea
Holiday Home Manea

10 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Manea se nachází v Tribalji a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 26 km od hradu Trsat. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

PEMPER
PEMPER

10 / 10 (2 hodnocení)

PEMPER se nachází v Tribalji, 27 km od hradu Trsat, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Odiseja
Villa Odiseja

10 / 10 (1 hodnocení)

House Odiseja se nachází v Tribalji, 29 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 33 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. 28 km od hradu Trsat. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Lisko Vacation house
Lisko Vacation house

10 / 10 (1 hodnocení)

Lisko Vacation house se nachází v Tribalji a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Božica
Holiday Home Božica

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Božica se nachází v Tribalji, 27 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 30 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. 26 km od hradu Trsat. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Mansion Art House 1800
Mansion Art House 1800

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Mansion Art House 1800 se nachází v Tribalji a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování, windsurfingu a kulečníku.

Villa Ivka
Villa Ivka

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Ivka se nachází v Tribalji a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílený lounge. Crikvenica je vzdálená 8 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

house Paola
house Paola

9,7 / 10 (4 hodnocení)

House Paola se nachází 27 km od hradu Trsat a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na jezero. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Hotel Balatura
Hotel Balatura

9,5 / 10 (83 hodnocení)

Hotel Balatura se nachází v Tribalji, 27 km od hradu Trsat. Nabízí restauraci, neplacené soukromé parkoviště, venkovní bazén a bar. Hotel se nachází asi 27 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží. Hosté si zde mohou půjčit jízdní kola a využívat zahradu a terasu.

Apartments Nevistic
Apartments Nevistic

9,5 / 10 (40 hodnocení)

Nachází se v Tribalj v Apartments Nevistic se nachází 26 km od Přímořsko-gorskokotarské župy a hradu Trsat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor Tena
Kuća za odmor Tena

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Kuća za odmor Tena se nachází v Tribalji, 26 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, a nabízí gril a klimatizaci. 25 km od hradu Trsat. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Ignac Tribalj
Ignac Tribalj

9,3 / 10 (16 hodnocení)

Ignac Tribalj se nachází v Tribalji, 27 km od hradu Trsat a Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartmani Hreljac
Apartmani Hreljac

9,2 / 10 (31 hodnocení)

Apartmani Hreljac nabízí ubytování se zahradou a výhledem na hory, asi 3 km od pláže Dramalj. 2,8 km od pláže Kacjak. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Natura
Villa Natura

9,2 / 10 (13 hodnocení)

Villa Natura se nachází v Tribalji a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Crikvenica je vzdálená 7 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Rooms Nada
Rooms Nada

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Rooms Nada se nachází v Tribalji, 27 km od hradu Trsat. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 27 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, 27 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 31 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Ubytování je vzdálené 44 km od přístavu Punat a 24 km od jeskyně Biserujka.

Holiday home in Tribalj 33539
Holiday home in Tribalj 33539

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Holiday home in Tribalj 33539 nabízí ubytování v Tribalji, 3 km od pláže Dramalj.2,9 km od pláže Kacjak.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Tribalj
Villa Tribalj

9 / 10 (37 hodnocení)

Villa Tribalj se nachází v Tribalji, 28 km od hradu Trsat a 29 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a barem. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Old Stone House
Old Stone House

9 / 10 (8 hodnocení)

Old Stone House se nachází v Tribalji, 28 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 32 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí zahradu, gril a terasu. 27 km od hradu Trsat. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning home in Tribalj with Sauna, 3 Bedrooms and WiFi
Stunning home in Tribalj with Sauna, 3 Bedrooms and WiFi

9 / 10 (6 hodnocení)

Stunning home in Tribalj with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Tribalji a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Emaris
Emaris

9 / 10 (1 hodnocení)

Emaris se nachází v Tribalji, 2,6 km od pláže Dramalj. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Tribalj Vinodol
Tribalj Vinodol

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Tribalj Vinodol se nachází asi 2,8 km od pláže Kacjak a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice.

House Delfin
House Delfin

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Prázdninový dům House DELFIN se nachází v Tribalji, 33 km od Opatije. 23 km od Rijeky.

Stunning apartment in Tribalj with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Tribalj with 2 Bedrooms and WiFi

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Stunning apartment in Tribalj with 2 Bedrooms and WiFi se nachází v Tribalji, 28 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 31 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.Stojí 27 km od hradu Trsat a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House VILLA NINA
House VILLA NINA

8 / 10 (2 hodnocení)

Prázdninový dům House VILLA NINA se nachází v Tribalji, 33 km od Opatije. 23 km od Rijeky.

Apartment in Tribalj 33528
Apartment in Tribalj 33528

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment in Tribalj 33528 nabízí ubytování v Tribalji, 3 km od pláže Dramalj.2,8 km od pláže Kacjak.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Stunning home in Tribalj with Sauna, WiFi and Indoor swimming pool
Stunning home in Tribalj with Sauna, WiFi and Indoor swimming pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Stunning home in Tribalj with Sauna, Wi-Fi a krytý bazén se nachází v Tribalji a nabízí ubytování se soukromým bazénem.26 km od hradu Trsat.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday Home Odiseja
Holiday Home Odiseja

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Odiseja se nachází v Crikvenici a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 800 metrů od pláže Crni Molo a 1,1 km od pláže Omorika.

Nice apartment in Tribalj with 2 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Tribalj with 2 Bedrooms and WiFi

7 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v Tribalj v Pěkný byt v Tribalj se 2 ložnicemi a WiFi je balkon.27 km od hradu Trsat.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing home in Tribalj with Outdoor swimming pool, WiFi and 8 Bedrooms
Amazing home in Tribalj with Outdoor swimming pool, WiFi and 8 Bedrooms

7 / 10 (1 hodnocení)

Amazing in Tribalj se nachází v Tribalji, 27 km od hradu Trsat, 28 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, a nabízí ubytování s home Wi-Fi a venkovním bazénem.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

DUBRAVAC
DUBRAVAC

DUBRAVAC se nachází v Tribalji a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Leonarda - luxury stone house
Villa Leonarda - luxury stone house

Villa Leonarda - luxury stone house se nachází v Tribalji a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Klimatizované ubytování je vzdálené 7 km od Crikvenice.

Villa ZEN
Villa ZEN

6 / 10 (1 hodnocení)

Nastaveno v Tribalj v domě VILLA ZEN má terasu.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 7 km od Crikvenice a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Ivona
Apartment Ivona

Apartment Ivona se nachází v Tribalji, 26 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 30 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. 26 km od hradu Trsat. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home in Tribalj 43209
Holiday home in Tribalj 43209

Holiday home in Tribalj 43209 se nachází v Tribalj, 28 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, 28 km od Námořního a historického muzea chorvatského přímoří a 32 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.Ubytování je vzdálené 27 km od zámku Trsat a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

House Nature
House Nature

House Nature se nachází v Tribalji, 29 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 33 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. 28 km od hradu Trsat. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

ODISEJA
ODISEJA

ODISEJA se nachází v Tribalji a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na moře a terasou. 28 km od hradu Trsat. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Inviting apartment in Tribalj with garden
Inviting apartment in Tribalj with garden

Inviting apartment in Tribalj with garden se nachází v Tribalji a nabízí zahradu, zázemí pro vodní sporty a gril.Crikvenica je vzdálená 6 km.

Villa Villa Skibola
Villa Villa Skibola

Villa Skibola se nachází v Tribalji a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Ubytování je vzdálené 28 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 31 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.

Apartment in Tribalj 39244
Apartment in Tribalj 39244

Apartment in Tribalj 39244 se nachází v Tribalji, 2,2 km od pláže Omorika a 2,3 km od pláže Dramalj.Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Lisko
Lisko

Lisko se může pochlubit výhledem na bazén a nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 27 km od hradu Trsat.Tento prázdninový dům má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Goldie
House Goldie

House Goldie se nachází v Tribalji, 28 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 31 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. 27 km od hradu Trsat. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home in Tribalj 39392
Holiday home in Tribalj 39392

Holiday home in Tribalj 39392 se nachází v Tribalji.Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family friendly house with a parking space Tribalj, Crikvenica - 13877
Family friendly house with a parking space Tribalj, Crikvenica - 13877

Tento klimatizovaný prázdninový dům se nachází v Tribalji, 33 km od Opatije. Rijeka je vzdálená 24 km.

Apartment Niki
Apartment Niki

Nachází se v Tribalj v Apartment Niki má terasu. K dispozici je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home in Tribalj 41593
Holiday home in Tribalj 41593

Holiday home in Tribalj 41593 se nachází v Tribalji, 27 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, 27 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 31 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.27 km od hradu Trsat.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Family friendly apartments with a swimming pool Tribalj, Crikvenica - 14789
Family friendly apartments with a swimming pool Tribalj, Crikvenica - 14789

Rodinné apartmány Tribalj, Crikvenica - 14789 se nacházejí v Tribalji a nabízejí sezónní venkovní bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7 km od Crikvenice a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.