Ubytování ve městě Udbina

Město Udbina se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Udbina nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Udbina

Apartman FILIP
Apartman FILIP

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartman FILIP se nachází asi 45 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Artisan House Meraki
Artisan House Meraki

9,7 / 10 (64 hodnocení)

Artisan House Meraki se nachází v Udbině a nabízí zahradu, gril a terasu. 48 km od Plitvických jezer. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Andrej
Apartmani Andrej

9,5 / 10 (59 hodnocení)

Apartmani Andrej se nachází v Udbině, 49 km od Plitvických jezer, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a Wi-Fi zdarma.

Apartment Ajda
Apartment Ajda

9,5 / 10 (53 hodnocení)

Apartment Ajda se nachází asi 50 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tato farma nabízí bezplatné parkování a nepřetržitě otevřenou recepci.

Guesthouse Pink Panther
Guesthouse Pink Panther

8,6 / 10 (130 hodnocení)

Penzion Pink Panther se nachází v Udbině, 34 km od národního parku Plitvická jezera, a nabízí pokoje s Wi-Fi zdarma a vlastní bezplatné parkoviště.

Villa Plitvice Sun
Villa Plitvice Sun

Villa Plitvice Sun se nachází v Udbině a nabízí balkon s výhledem do zahrady a na město, sezónní venkovní bazén, krytý bazén a saunu. Vila s bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a neplaceným soukromým parkovištěm.

Beautiful home in Udbina with Indoor swimming pool, Jacuzzi and Heated swimming pool
Beautiful home in Udbina with Indoor swimming pool, Jacuzzi and Heated swimming pool

Krásný dům v Udbině se saunou, krytý bazén a venkovní bazén se nachází v Udbině, 45 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 47 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 2.Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a Wi-Fi.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.